Førstehjælp til Babyer og Børn: Abonnement

Logoutek-5Hvorfor dette abonnement? 

 • Førstehjælpsambulancen med gratis opfyldning
 • Førstehjælpsudstyr målrettet børn der kommer til skade
 • Fantastisk 3-timers lægeudviklet online førstehjælpskursus til børn
 • Løbende quiz sikrer at I har forstået førstehjælpen
 • Personligt kursusbevis efter gennemført kursus
 • Adgang til førstehjælpskurset 24/7 – året rundt
 • Førstehjælpskursus kan genses ved behov
 • Unikt online lægeudviklet kursus i børns milepæle – den normale udvikling
 • Adgang til nyt sikkerheds- og sundhedskursus hvert år
 • Få svar på dine spørgsmål af læger
 • Ingen binding
 • Kun tilgængeligt hos TRYGT-FOR-HJERTET

39.00 DKK inkl. moms. (31.20 DKK ekskl. moms) / måned

Betalingsmetoder-2

Logoutek-5Behov for hjælp? 

Kontakt os på 93 85 54 53, chat eller via denne kontaktformular. Vores læger og ambulancereddere deler meget gerne ud af deres indgående viden om førstehjælp og førstehjælpsudstyr.

fanm-p

Du kunne også være interesseret i disse varer

Beskrivelse

Med lægeudviklet førstehjælpabonnement kan du altid være tryg og sikker med dit barn, barnebarn eller barnet du har ansvaret for – 24/7, året rundt.

Abonnementet indeholder “Førstehjælpsambulancen” med gratis genopfyldning ved behov. “Førstehjælpsambulancen” er en nytænkende og innovativ førstehjælpskasse målrettet jer der har børn i hjemmet. Indholdet er nøje udvalgt af vores læger og ambulancereddere der håndterer akut syge børn til dagligt. Men den har I hvad I skal bruge til stort set alle tænkelige akutte situationer som børn kan komme ud for. 

Med smarte QR-koder i låget af kassen får man hurtigt adgang til videoer hvor læger guider jer til hvordan indholdet skal anvendes til forskellige akutte situationer. Så er I aldrig i tvivl!

Hvad gennemgås på online førstehjælpskursus?

Lær førstehjælp til børn på Danmarks bedste online førstehjælpskursus. Børn er ikke bare “små voksne”. Deres anatomi og fysiologi er anderledes, og derfor er førstehjælpen til børn på mange måder forskellig fra førstehjælp til voksne.

Efter bestilling af abonnement vil du med det samme modtage email med login detaljer til vores online undervisningsplatform, så du kan gå igang med kurset med det samme. På førstehjælpskurset vil læger og ambulancereddere grundigt undervise dig i hvordan man giver førstehjælp til akutte og livstruende tilstande hos børn. Hvad gør man hvis børn har hjertestop? Har fået noget galt i halsen? Har slået hovedet? Bløder? Er blevet syge? Hvad skal man specielt være opmærksom på ved syge børn? Få svar på dette og meget mere på dette kursus.

Undervisningen veksler mellem teoretiske indlæg og praktisk demonstration på dukker og mennesker. Undervejs er der quiz som sikrer at man lærer de vigtigste færdigheder. Kurset er udviklet af erfarne, prisvindende læger og ambulancereddere der har varetaget og behandlet flere hundrede akut syge børn i Danmark. Undervisningen er opbygget så det følger undervisningsprincipperne fra Dansk og Europæisk Råd for Genoplivning. 

Kurset er perfekt til forældre, bedsteforældre og personale i institutioner og skoler. 

Hvad indeholder førstehjælpsambulancen?

*Ved opsigelse af abonnement leveres førstehjælpsambulancen tilbage til TRYGT-FOR-HJERTET.

Yderligere information

Vægt 0.3 kg

Du kunne også være interesseret i disse varer

Hos os...

Rådgivning fra eksperter

Højeste kompetence

Lave priser