Zoll AED plus med udendørs ARKY hjertestarterskab

Logoutek-5Hvorfor denne hjertestarter? 

 • Unikt feedback system
 • Robust hjertestarter
 • 7 års garanti
 • Billed og lyd instruktioner
 • Dansk stemmestyring
 • Opvarmet udendørsskab med alarm

15,100.00 DKK inkl. moms. (12,080.00 DKK ekskl. moms)

Betalingsmetoder-2

Logoutek-5Behov for hjælp? 

Kontakt os på 93 85 54 53, chat eller via denne kontaktformular. Vores læger og ambulancereddere deler meget gerne ud af deres indgående viden om hjertestartere.

fanm-p

Logoutek-5Stadig i tvivl? 

Læs vores guide og test af hjertestartere skrevet af læge med ekspertise i hjertestop og genoplivning.

Beskrivelse

Med denne hjertestarterpakke – som indeholder en af Europas mest solgte hjertestartere – kan jeres hjertestarter installeres udenfor, så den er tilgængelig for alle; 24 timer i døgnet. Det anbefales af både Hjerteforeningen og Sundhedstyrrelsen da det øger sandsynligheden for at hjertestarteren kan være med til at redde liv. 

Læs mere om Zoll AED Plus hjertestarteren og ARKY skabet nedenfor.

Logoutek-5Zoll AED Plus hjertestarter 

Zoll AED Plus er en af de mest solgt hjertestartere i Europa. Zoll er en anerkendt producent med mange års erfaring i produktion af medicinsk udstyr. Denne hjertestarter opfylder alle krav og anbefalinger fra sundhedsstyrelsen og hjerteforeningen. 

Med denne hjertestarter får du feedback mens du giver hjerte-lunge-redning. Med sin Real-CPR-HELP guider hjertestarteren dig under hjerte-lunge-redning og giver feedback således den givne hjerte-lunge-redning bliver bedst mulig. Det gør den med verbale instruktioner som ”tryk hårdere”, ”tryk langsommere” og ”god hjerte massage”. Zoll AED Plus har desuden den højeste IP-klassificering og kan derfor modstå støv og vand. Farven er flot grøn, hvilket gør at man nemt og hurtigt kan lokalisere hjertestarteren. Hjertestarteren udfører dagligt, ugentligt og månedligt automatiske selvtest for at sikre at den altid er klar til brug. Zoll AED Plus er anbefalet af hjerteforeningen. 

Logoutek-5ARKY udendørs hjertestarterskab med varme og alarm 

Hvis din hjertestarter skal hænge udenfor, så er ARKY hjertestarterskabet et rigtig godt valg. Hjertestarterskabet har indbygget varme som gør, at det holder hjertestarteren frostfri helt ned til -20 grader i omgivelserne. Skabet er 100% støv og vandtæt, så det kan hænge alle steder, også ved en trafikeret grusvej. Skabet har indbygget alarm som går i gang når skabet åbnes, dette fortæller omgivelserne at der er tale om en nødsituation. Producenten er en af Europas førende producenter af hjertestarterskabe, hvilket vidner om den høje kvalitet af dette udendørs hjertestarterskab. Her får du med andre ord et kvalitets hjertestarterskab til en yderst fornuftig pris.

Pakke

Indhold af pakke med Zoll AED Plus hjertestarter med ARKY skab 

Logoutek-5Hjertestarterens funktioner 

Logoutek-5Hjertestarterskabets funktioner 

Zoll-Aed-Plus

Unikke features

Zoll AED Plus hjertestarter har flere features som gør den nem og hurtig at anvende

Logoutek-5Unikke egenskaber 

 • Real-CPR-Help er et fantastisk feedback system som guider brugeren i korrekt hjerte-lunge-redning. Hjertestarterens stødelektroder er designet så de måler hvor hårdt og hurtigt man trykker når man giver hjerte-lunge-redning. Ud fra disse oplysninger fortæller hjertestarteren dig om du trykker for hårdt, for hurtigt eller langsomt eller om giver god hjerte-lunge-redning. Desuden sørger en bip-lyd (metronom) for at angive den hastighed du skal trykke med. 
 • CPR-D-Elektroder er Zoll’s patenterede elektroder. De adskiller sig fra andre elektroder ved at de to elektroder er samlet i et stykke med indbygget feedback, Real-CPR-Help. 
 • Lave driftsomkostninger da både elektroder og batterier har en holdbarhed på op mod 5 år.  

Logoutek-5Råd fra vores eksperter 

Vores hjertestarterekspert har udgivet lægevidenskabelige artikler i førende tidsskrift for genoplivning. Hans fokus har været betjening og brugervenlighed af hjertestartere. Her er hans tanker om ZOLL AED PLUS hjertestarter:

"Zoll AED Plus er en rigtig god og robust hjertestarter. Den udmærker sig ved sit feedbacksystem, Real-CPR-Help, som guider førstehjælperen i korrekt hjerte-lunge-redning. Dette er en meget god egenskab, idet kvalitets hjerte-lunge-redning øger chancen for genoplivning. Desuden er hjertestarteren robust og modstandsdygtig over for støv og vand og så har den lave drifts omkostninger."
TRYGT-FOR-HJERTET's
Hjertestarterekspert

Yderligere information

Product Brand

MPN

ZAED+ N

aggregateRating

5/5

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Zoll AED plus med udendørs ARKY hjertestarterskab”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

 • Udvidet serviceaftale Hurtigt Overblik
  window.wooptpmDataLayer.products = window.wooptpmDataLayer.products || {}; window.wooptpmDataLayer.products[2183] = {"id":"2183","sku":"UDV1","name":"Udvidet serviceaftale","price":2200,"brand":"","category":["Serviceaftaler","Webshop"],"quantity":1,"dyn_r_ids":{"post_id":"2183","sku":"UDV1","gpf":"woocommerce_gpf_2183"},"isVariable":false,"isVariation":false}; window.wooptpmDataLayer.products[2183]['position'] = window.wooptpmDataLayer.position++;
 • Basis serviceaftale Hurtigt Overblik
  window.wooptpmDataLayer.products = window.wooptpmDataLayer.products || {}; window.wooptpmDataLayer.products[2128] = {"id":"2128","sku":"BAS1","name":"Basis serviceaftale","price":950,"brand":"","category":["Serviceaftaler","Webshop"],"quantity":1,"dyn_r_ids":{"post_id":"2128","sku":"BAS1","gpf":"woocommerce_gpf_2128"},"isVariable":false,"isVariation":false}; window.wooptpmDataLayer.products[2128]['position'] = window.wooptpmDataLayer.position++;
 • DefiSign AED hjertestarter med udendørs DefiSign 200 skab Hurtigt Overblik
  window.wooptpmDataLayer.products = window.wooptpmDataLayer.products || {}; window.wooptpmDataLayer.products[2070] = {"id":"2070","sku":"DEF-MED-DEF","name":"DefiSign AED hjertestarter med udend\u00f8rs DefiSign 200 skab","price":13950,"brand":"","category":["Hjertestartere","Hjertestarterskab","Pakketilbud","Webshop"],"quantity":1,"dyn_r_ids":{"post_id":"2070","sku":"DEF-MED-DEF","gpf":"woocommerce_gpf_2070"},"isVariable":false,"isVariation":false}; window.wooptpmDataLayer.products[2070]['position'] = window.wooptpmDataLayer.position++;

Hos os...

Rådgivning fra eksperter

Højeste kompetence

Lave priser

Logoutek-5Vi kan skræddersy en pakke til jer 

Når I bestiller hjertestarter hos TRYGT-FOR-HJERTET får I en samarbejdspartner med unik ekspertise i hjertekarsygdom. Har I behov for hjertestarter kurser som gennemgår hvordan hjertestarteren betjenes, mere omfattende førstehjælpskurser eller serviceaftaler omkring hjertestartere kan vi altid hjælpe. Vi kan også hjælpe med høj kvalitets hjertetjek af jeres medarbejdere eller foredrag om forebyggelse af hjertekarsygdom af førende eksperter. Kontakt os gerne for yderligere information eller uforpligtende tilbud.

Logoutek-5Hvorfor vælge os? 

Når I samarbejder med TRYGT-FOR-HJERTET får I en anderledes, spændende og lærerig undervisning af vores erfarne og dygtige instruktører med stor klinisk erfaring.  Vi er en landsdækkende unik samarbejdspartner indenfor hjertekarsygdom og kan hjælpe jer med tiltag indenfor forebyggelse af hjertekarsygdom såvel som genoplivning ved hjertestop.

Vi følger altid retningslinjerne fra Det Europæiske Råd For Genoplivning.