logohvid-2Førstehjælpskursus børn

når børn kommer til skade

Hos os undervises I af læger og ambulancereddere der redder liv til dagligt

TRYGT-FOR-HJERTET’s  førstehjælpskursus til børn lærer jer hvordan man skal hjælpe børn som er alvorligt syge eller er kommet til skade. Hos os undervises I af læger og ambulancereddere med mange års erfaring og som er vant til at håndtere akut syge børn. Vi følger retningslinjerne fra Dansk og Europæisk Råd for Genoplivning. Kurserne er især velegnet til mødregrupper og personale i institutioner eller skoler som har med børn at gøre til dagligt.

logohvid-2Om vores kurser

Højeste faglighed

Hos os undervises I kun af læger eller ambulancereddere der er arbejder med akut syge patienter til dagligt. Vi er vant til at håndtere syge børn.

Underholdende cases

Vi inddrager historier, cases og scenarietræning fra det virkelige liv, for at gøre undervisningen mere spændende og indlevende.

Institutioner og mødregrupper

Vores kurser er velegnet til personale i institutioner og skoler eller til mødregrupper. 

Kan du hjælpe hvis et barn får høj feber, bliver blå i hovedet og kramper? Hvis et barn pludseligt får noget galt i halsen? Falder og slår hovedet? Eller hvis et barn får hjertestop? Førstehjælp til børn adskiller sig på mange måder fra førstehjælp til voksne. Børn reagerer nemlig anderledes på både sygdom og tilskadekomst end voksne gør. Det er derfor vigtigt at man lærer hvad der adskiller et alvorligt sygt barn fra et almindeligt sygt barn.

logohvid-2Hvorfor vælge os

Hos TRYGT-FOR-HJERTET tilbyder vi førstehjælpskurser af bedste kvalitet som lærer jer af give førstehjælp til babyer og børn. Undervisningen leveres på en underholdende og indlevende måde, og lærer jer at yde effektiv og hurtig førstehjælp til børn – fra genoplivning ved hjertestop til hjælp ved alvorlige ulykkestilfælde.

Basis - børnekursus

2 timers førstehjælpskursus
2895 DKK
 • Førstehjælpens 3 hovedpunkter
 • Hjerte-lunge-redning uden hjertestarter
 • ABC-algoritmen hos børn
 • Fremmedlegeme i halsen
 • Psykisk førstehjælp

Udvidet - børnekursus

4 timers førstehjælpskursus
5495 DKK
 • BASIS - BØRNEKURSUS
 •  
 • Hjerte-lunge-redning med hjertestarter
 • Feberkramper
 • Gøende hoste
 • Indtag af giftige/ætsende genstande
 • Fald og brud
 • Blødninger
 • Faresignaler ved akut sygt barn

Priser er ekskl. moms.

Logoutek-5Udpluk af nye kunder 

Logoutek-5Det siger vores kunder

“…fremragende formidling”

“…det var bare mega godt”

“…kurset oversteg vores forventninger”

“…helt igennem fantastisk god undervisning”

“…lærerigt og sjovt”

“…det overgik på alle måder vores forventninger”

“…meget inspirerende”

“…meget dedikerede instruktører”

Midt Factoring A/S
Midt Factoring A/S
TRUSTPILOT
Læs mere
Jeg har oplevet en meget professionel service fra TRYGT-FOR-HJERTET og har tilkøbt en serviceaftale, hvilket har betydet, at de har stået for alt fra A-Z inkl.tilmelding på hjertestarter.dk og efterfølgende førstehjælpskursus og et foredrag om forebyggelse af hjertekarsygedom. Vi har selv betalt for elektriker vedrørende tilslutning af el til skabet, men også her havde de sørget for at forhandle en god pris hos en lokal elektriker.
Jo Bruun
Jo Bruun
TRUSTPILOT
Læs mere
Jeg var på kursus i førstehjælp i 4 timer i går. Det var bare mega godt. Virkelig kompetente folk i dette firma. De fire timer var bare pist væk... - det var vildt spændende. Lærte virkelig meget og fik hele tiden selv konstruktiv feedback, når jeg udførte øvelser på dukken og med hjertestarteren osv. De var alle tre meget velforberedte og havde blandet teori med praksis på en super spiselig måde. Dagens program var inspirerende med både førstehjælp i teori og praksis og så et foredrag om kramper og epilepsi, fordi jeg netop har dette meget tæt inde på livet. Mine varmeste anbefalinger.
Martin Larsen
TRUSTPILOT
Læs mere
Både fremragende formidling og højt kvalitet af undervisningen. Gjorde det langt mere interessant end de tidligere førstehjælpskurser jeg har deltaget i.
Kirsten
TRUSTPILOT
Læs mere
En kanon god oplevelse. Inspirerende og spændende. Alle kom levende derfra, på trods af livsfarlige scenarier med figuranter:) Kan på det kraftigste anbefales.
Heidi Andersen
Heidi Andersen
FACEBOOK
Læs mere
Utrolig nærværende og engagerede undervisere, der hos os både fik det grundlæggende på plads og et særligt tillæg tilpasset vores behov. En utrolig god, sjov og lærerig dag ❤️
Tidligere
Næste

Logoutek-5Når I samarbejder med os 

Når I samarbejder med TRYGT-FOR-HJERTET får I en anderledes, spændende og lærerig undervisning af vores erfarne og dygtige instruktører med stor klinisk erfaring.  Vi er en landsdækkende unik samarbejdspartner indenfor hjertekarsygdom og kan hjælpe jer med tiltag indenfor forebyggelse af hjertekarsygdom såvel som genoplivning ved hjertestop.

Vi følger altid retningslinjerne fra Det Europæiske Råd For Genoplivning.

Vil I lære førstehjælp af læger og ambulancereddere? 

Skriv til os på nedenstående formular eller ring til os

Læs mere om det udvidede børnekursus nedenfor

Formål

Formålet med dette praktiske og case-baserede kursus er at gøre deltagerne i stand til at give den bedst mulige hjælp hvis et barn kommer til skade eller bliver sygt. Vi lærer om de hyppigste sygdomme og akutte tilstande hos børn og vi vender også emner som vaccination. Vi tager også en snak om mange af de myter der findes på sundhedsområdet vedrørende børn.

Du lærer

Undervisningen

På dette kursus vil du blive undervist af læger eller ambulancereddere med mange års erfaring fra ambulancetjenesten. De har derfor stået i alle de situationer der undervises i og der gøres brug af historier fra det virkelig liv for at gøre undervisningen meget mere spændende og indlevende. Vi bruger virkelighedstro cases som gør undervisningen realistisk og sjov men ikke mindst sikrer denne undervisningsform at du som deltager hele tiden bliver involveret. Du kommer til tider på dybt vand men det er fedt og lærerigt. Sådan er det også i det virkelig liv, vi har alle nogle grænser og en angst for at træde til, for at gøre noget forkert og det lærer du at overkomme på dette kursus. Undervisningen foregår under trygge rammer hvor alle kan være med.

Vi følger altid guidelines fra Det Europæiske Råd For Genoplivning.

Hvor afholdes kurset?

Kurset afholdes på et sted som kunden vælger.

Deltagere

Max 16 deltagere pr. kursus. Kontakt os gerne hvis I er flere deltagere, så finder vi en løsning til jer.

Hvor lang tid tager det?

Kurset tager cirka 4 timer inklusiv pause.

Beviser

Efter endt kursus udstedes der et elektronisk TRYGT-FOR-HJERTET bevis til hver enkel deltager.