Førstehjælpskursus i hele Danmark

Hos os bliver I udelukkende undervist af sundhedsfagligt personale, som arbejder med akutte patienter og hjertestop til dagligt – på danske hospitaler og ambulancetjenester. Det gør os unikke i Danmark og sikrer jer seriøse, inspirerende og underholdende førstehjælpskurser. 

Vores kurser følger retningslinjerne fra Dansk Førstehjælpsråd og såvel som dansk og europæisk råd for genoplivning.

Læge trygtforhjertet 2-2

Det har aldrig været bedre, nemmere eller sjovere at lære førstehjælp af

Vidste du at man bør gentage førstehjælpkursus hvert 2. år for at kompetencerne vedligeholdes? Vi gør det nemt og fleksibelt for jer at opfylde lovgivning og anbefalingerne. På denne side finder du information om førstehjælpskurser til grupper og erhverv. 

Lær førstehjælp af læger ambulancereddere der redder liv til dagligt

Godkendte kurser

Opfyld anbefalinger og krav ved altid at være opdateret på førstehjælp. Sjove og spændende kurser. Skræddersyet til jeres behov.

Højeste faglighed

Lær førstehjælp af erfarne læger og ambulancereddere der redder liv til dagligt! Kun hos TRYGT-FOR-HJERTET.

Innovativt og tidsbesparende

Mulighed for tidsbesparende, kombineret online kursus hvor teorien tages hjemmefra: 50% kortere kursus hos jer!

Fremragende

Vores kunder anmelder os FREMRAGENDE på trustpilot. Danmarks bedste kurser!

Vil I også lære førstehjælp? Her er vores kurser til erhverv og grupper

4 timers

Livreddende førstehjælpskursus for op til 16 personer

5495kr. eks. moms
Førstehjælpens ovedpunkter
Hjerte-lunge-redning
Brug af hjertestarter
ABC-algoritmen
Stabilt sideleje
Kramper
Fremmedlegeme i halsen
Blodprop i hjertet
Psykisk førstehjælp

6 timers

Grundlæggende førstehjælpskursus for op til 16 personer

6995kr. eks. moms
Førstehjælpens hovedpunkter
Hjerte-lunge-redning
Brug af hjertestarter
ABC-algoritmen
Stabilt sideleje
Kramper
Fremmedlegeme i halsen
Blodprop i hjertet
Psykisk førstehjælp
Højt/lavt blodsukker
Blodprop i hjernen
Blødninger
Forstuvning/brud
Hjerterystelse
Allergisk reaktion

8 timers

Udvidet førstehjælpskursus for op til 16 personer

8995kr. eks. moms
Førstehjælpens hovedpunkter
Hjerte-lunge-redning
Brug af hjertestarter
ABC-algoritmen
Stabilt sideleje
Kramper
Fremmedlegeme i halsen
Blodprop i hjertet
Psykisk førstehjælp
Højt/lavt blodsukker
Blodprop i hjernen
Blødninger
Forstuvning/brud
Hjerterystelse
Allergisk reaktion
Forgiftninger
Forbrændinger

Priser er ekskl. moms. Der må max være 16 personer per kursus. Kontakt os hvis I er flere, så finder vi en løsning til jer. I prisen er inkluderet kørsel, forberedelse og materialer.

fanm-p

“…fremragende formidling”

“…det var bare mega godt”

“…kurset oversteg vores forventninger”

“…helt igennem fantastisk god undervisning”

“…lærerigt og sjovt”

“…det overgik på alle måder vores forventninger”

“…meget inspirerende”

“…meget dedikerede instruktører”

Vi har fokus på

Faglighed og kvalitet

Faglighed og kvalitet har vores højeste prioritet. Derfor bruger vi kun lsundhedsfagligt personale med højeste faglige uddannelse og som samtidig har stor undervisningserfaring. Vi strækker os langt for at give jer det bedste førstehjælpskursus I har været på. På vores kurser vil I altid lære:

førstehjælpskursus TFH 1-2
onlineplatform1-2

Unikt lægeudviklet online kursus

Mulighed for kombineret online og praktisk kursus

Normalt tager det minimum 4 timer at afholde et traditionelt førstehjælpskursus. Vi ved at det for mange virksomheder, foreninger og privatpersoner kan være lang tid. På det kombinerede online førstehjælpskursus lærer I teorien af erfarne læger og ambulancereddere på vores unikke undervisningsplatform. Herefter skal I kun afsætte 2 timer til at gennemføre de praktiske øvelser med os. Med andre ord: Lær at redde liv af akutlæger, hjertelæger og ambulancereddere – præcis når det passer jer på computer, smartphone eller tablet.

Anbefalinger fra andre

Psst. vi anmeldes “FREMRAGENDE” på Trustpilot…

Tid til kursus? Ring til os eller kontakt os på nedenstående formular

Dem hjælper vi også

Hyppigst stilede spørgsmål

Vores kurser afholdes på et sted kunden vælger. Vi dækker hele Danmark, og kommer med projektor, førstehjælpsdukker og hjertestartere til den aftalte adresse. 

Hos os undervises I altid af læger eller ambulancereddere som arbejder med akutte patienter til dagligt – på hospitaler eller i ambulancetjenesten. Vores undervisere er specielt udvalgte på baggrund af faglig viden og undervisningserfaring. Det er jeres garanti for at I undervises af instruktører som ved hvad det vil sige at give førstehjælp i det virkelige liv. Vores instruktører har stor undervisningserfaring, og er vant til at undervise i førstehjælp og genoplivning. 

I booker kursus ved at kontakte os her: Kontakt

Ja, hos os er alle priser inklusiv kørsel (minus ikke bro-faste øer).

Ja, vi udsteder kursusbevis efter gennemført kursus til dem der ønsker det

Om vores førstehjælpskurser

Hvad lærer man på et førstehjælpskursus?

På vores kurser lærer I at yde livreddende og almindelig førstehjælp når personer omkring jer er kommet til skade. Livreddende førstehjælp er den hjælp som er afgørende for at livet reddes, mens almindelig førstehjælp er den hjælp man yder til personer som ikke er kommet alvorligt til skade.

Hvordan er undervisningsformen?

Vores undervisning er sjove, spændende og motiverende. Vi skifter mellem indlæg fra vores læger og ambulancereddere til praktiske øvelser på dukker og hinanden. Undervejs bruger vi quiz så det sikres at alle har lært hvad de skal. Hovedparten af vores kursister siger at vores kursus er det bedste de har været på.

Hvilke læger og ambulancereddere underviser os?

Vores læger og ambulancereddere arbejder til dagligt med akut syge patienter og hjertestop. Vores læger er f.eks hjertelæger eller anæstesilæger mens vores ambulancereddere er paramedicinere eller behandlere. De har højeste faglige uddannelse og niveau. De fleste af vores læger har blandt andet gennemført ALS og ATLS som er de højeste kurser man kan opnå inden for avanceret genoplivning. Med andre ord: vi er eksperter.

Er instruktørerne opdateret på nyeste viden?

Vores instruktører er altid opdateret på nyeste viden og forskning. Det er årsagen til at vi kun har tilknyttet læger og ambulancereddere der arbejder med akut syge patienter til dagligt – på hospitaler og i ambulancetjenesten. Vores hjertelæger og anæstesilæger giver jævnligt ekstra uddannelse til vores ambulancereddere så de er helt opdateret på nyeste behandlingsmetoder som bruges på hospitaler. Vores viden gør os unikke på markedet.

Hvad koster et førstehjælpskursus?

Priserne på vores 4 timers førstehjælpskurser starter fra 5495 DKR eks. moms. For den pris undervises I af danske eksperter og får et kursus på højeste faglige niveau. Vi er ikke de billigste på markedet, men vi går ikke på kompromis med kvalitet. Hvis I vil undervises af læger og ambulancereddere der redder liv til dagligt – så er vi jeres løsning. Priserne er inklusiv kørsel, forberedelse og materialer.

Førstehjælpskursus baby

Vi tilbyder førstehjælpskursus til børn hvor I undervises af læger og ambulancereddere der er vant til at have med akut syge børn at gøre. Børn er ikke “bare” små voksne. Skal I bruge et kursus som lærer jer at yde førstehjælp til børn, så skal I sikre jer at jeres instruktør har stor erfaring med håndtering af akut syge børn. Det er I sikre på hos os.

Førstehjælpskursus bevis

Vi udsteder elektronisk bevis til hver kursist efter genneført kursus. Vi udsteder også beviser igennem Dansk Førstehjælpsråd når der er behov for det. Kontakt os ved behov for specifikke beviser. Vi underviser og akkrediterer læger, tandlæger, psykologer, fysioterapeuter og andet sundhedsfagligt personale.

Genopfriskning af førstehjælpskursus

Det anbefales at alle – også læger – genopfriskes i førstehjælp minimum hvert 2. år. Kontakt os hvis I har behov for genopfriskning. Er det mere end 2 år siden I sidst har haft et førstehjælpskursus, så skal I have et regulært førstehjælpskursus.

Hvor underviser vi?

Vi underviser hvor og hvornår kunden ønsker det. 

Hvad er ABC metoden?

ABC metoden er en tilgang som sikrer at man hjælper akut syge personer med det som er mest alvorligt. På vores kurser lærer vi jer at bruge ABC metoden på den bedste og mest hensigsmæssige måde. 

Udvidet førstehjælpskursus

Vi udbyder både livreddende og udvidet førstehjælpskursus til virksomheder og private. Kurserne opfylder alle krav, herunder krav til akkreditering og krav for specifikke uddannelser og erhverv. Kontakt os hvis I har specifikke behov.