logohvid-2Førstehjælpskursus

til Erhverv

Hos os undervises I af læger og ambulancereddere der redder liv til dagligt

Hos TRYGT-FOR-HJERTET tilbyder vi førstehjælpskursus til erhverv, som er skræddersyet til netop din virksomhed. Vores kurser tager udgangspunkt i de ulykkestilfælde som I har størst risiko for at stå i, og hvor hurtig hjælp er afgørende for at livet reddes.

logohvid-2Om vores kurser

Højeste faglighed

Hos os undervises I kun af læger eller ambulancereddere der arbejder med akutte patienter til dagligt. Vi redder liv hver dag.

Underholdende cases

Vi inddrager historier, cases og scenarietræning fra det virkelige liv, for at gøre undervisningen mere spændende og indlevende.

Med unikt foredrag

Vores kurser inkluderer mulighed for 30 minutters unikt og spændende foredrag om forebyggelse af hjertekarsygdom tilrettelagt af læge med ekspertise på området.

Kan I hjælpe hvis ulykken sker? Eller hvis hjertet går i stå? Op mod 4000 mennesker falder hvert år om med hjertestop i Danmark. På virksomheder, i brugsen, i eget hjem. Hurtig hjælp med hjerte-lunge-redning og brug af hjertestarter er afgørende for at livet kan reddes. Det er derfor vigtigt, at så mange som muligt lærer livreddende førstehjælp. 

logohvid-2Hvorfor vælge os

Hos TRYGT-FOR-HJERTET tilbyder vi førstehjælpskurser af bedste kvalitet som på en underholdende og indlevende måde lærer dig og dine medarbejdere at yde effektiv og hurtig førstehjælp – fra genoplivning ved hjertestop til hjælp ved alvorlige ulykkestilfælde.

Alle vores kurser kan gennemføres som traditionelle kurser på arbejdspladsen, eller som tidsbesparende og flexible kombinerede online og praktiske kurser hvor I lærer teorien af erfarne læger og ambulancereddere på vores unikke undervisningsplatform – præcis når det passer jer. Læs mere Kombineret online kursus.

Livreddende

4 timers førstehjælpskursus
5495 DKK
 • Førstehjælpens 3 hovedpunkter
 • Hjerte-lunge-redning
 • Brug af hjertestarter
 • ABC-algoritmen
 • Stabilt sideleje
 • Kramper
 • Fremmedlegeme i halsen
 • Blodprop i hjertet
 • Psykisk førstehjælp
Populær

Grundlæggende

6 timers førstehjælpskursus
6995 DKK
 • LIVREDDENDE FØRSTEHJÆLPSKURSUS
 •  
 • Højt/lavt blodsukker
 • Blodprop i hjernen
 • Blødninger
 • Forstuvning/brud
 • Hjernerystelse
 • Allergisk reaktion

Udvidet

8 timers førstehjælpskursus
8995 DKK
 • GRUNDLÆGGENDE FØRSTEHJÆLPSKURSUS
 •  
 • Forgiftninger/ætsninger
 • Forbrændinger
 • Astma-anfald
 • Sygdomme/skader hos børn
MED BØRN

Priser er ekskl. moms. Max 16 personer per kursus. Kontakt os hvis I er flere, så finder vi en løsning til jer. I prisen er inkluderet kørsel og forberedelse.

Logoutek-5Udpluk af nye kunder 

Logoutek-5Det siger vores kunder

fanm-p

“…fremragende formidling”

“…det var bare mega godt”

“…kurset oversteg vores forventninger”

“…helt igennem fantastisk god undervisning”

“…lærerigt og sjovt”

“…det overgik på alle måder vores forventninger”

“…meget inspirerende”

“…meget dedikerede instruktører”

Midt Factoring A/S
Midt Factoring A/S
TRUSTPILOT
Læs mere
Jeg har oplevet en meget professionel service fra TRYGT-FOR-HJERTET og har tilkøbt en serviceaftale, hvilket har betydet, at de har stået for alt fra A-Z inkl.tilmelding på hjertestarter.dk og efterfølgende førstehjælpskursus og et foredrag om forebyggelse af hjertekarsygedom. Vi har selv betalt for elektriker vedrørende tilslutning af el til skabet, men også her havde de sørget for at forhandle en god pris hos en lokal elektriker.
Jo Bruun
Jo Bruun
TRUSTPILOT
Læs mere
Jeg var på kursus i førstehjælp i 4 timer i går. Det var bare mega godt. Virkelig kompetente folk i dette firma. De fire timer var bare pist væk... - det var vildt spændende. Lærte virkelig meget og fik hele tiden selv konstruktiv feedback, når jeg udførte øvelser på dukken og med hjertestarteren osv. De var alle tre meget velforberedte og havde blandet teori med praksis på en super spiselig måde. Dagens program var inspirerende med både førstehjælp i teori og praksis og så et foredrag om kramper og epilepsi, fordi jeg netop har dette meget tæt inde på livet. Mine varmeste anbefalinger.
Martin Larsen
TRUSTPILOT
Læs mere
Både fremragende formidling og højt kvalitet af undervisningen. Gjorde det langt mere interessant end de tidligere førstehjælpskurser jeg har deltaget i.
Kirsten
TRUSTPILOT
Læs mere
En kanon god oplevelse. Inspirerende og spændende. Alle kom levende derfra, på trods af livsfarlige scenarier med figuranter:) Kan på det kraftigste anbefales.
Heidi Andersen
Heidi Andersen
FACEBOOK
Læs mere
Utrolig nærværende og engagerede undervisere, der hos os både fik det grundlæggende på plads og et særligt tillæg tilpasset vores behov. En utrolig god, sjov og lærerig dag ❤️
Tidligere
Næste

Logoutek-5Billeder fra  kurser

Logoutek-5Hvorfor tilbyder vi foredrag om forebyggelse? 

Hjertekarsygdom er den hyppigste kroniske sygdom i Danmark og den hyppigste årsag til pludselig hjertestop. Hjertekarsygdom kan i stor udstrækning forebygges. Hos TRYGT-FOR-HJERTET har vi ekspertise i forebyggelse af hjertekarsygdom og samarbejder med læger og forskere indenfor feltet. Vi tilbyder derfor et spændende og lærerigt 30 minutters foredrag om forebyggelse af hjertekarsygdom i forlængelse af vores førstehjælpskurser. Kurset er tilrettelagt af læge med ekspertise i hjertekarsygdom og tilbydes uden ekstra omkostninger. Det gør vi fordi vi anser forebyggelse af hjertekarsygdom som afgørende for et sundere og mere trygt Danmark. 

Logoutek-5Når I samarbejder med os 

Når I samarbejder med TRYGT-FOR-HJERTET får I en anderledes, spændende og lærerig undervisning af vores erfarne og dygtige instruktører med stor klinisk erfaring.  Vi er en landsdækkende unik samarbejdspartner indenfor sundhed og hjertekarsygdom og kan hjælpe jer med tiltag indenfor forebyggelse af sygdom såvel som genoplivning ved hjertestop.

Vi følger altid retningslinjerne fra Det Europæiske Råd For Genoplivning.

Vil I lære førstehjælp af læger og ambulancereddere? 

Skriv til os på nedenstående formular eller ring til os

Logoutek-5Om førstehjælpskursus 

Førstehjælpskursus på jeres adresse

Vi afholder førstehjælpskursus på jeres adresse. Vi medbringer alle materialer: førstehjælpsdukker, hjertestartere, projekter etc.

Udvidet førstehjælpskursus

Vi afholder alle typer af førsteshjælpskurser – fra livreddende til udvidet kursus.

Hvem er underviserne?

Vores undervisere er hjertelæger, anæstesilæger, akutlæger, ambulancereddere, og paramedicinere med højeste faglige uddannelse. De fleste af vores instruktører har gennemført ALS og ATLS kurser hvilket er de højeste uddannelser man kan opnå indenfor genoplivning og håndtering af akut syge patienter. Det gør os unikke i Danmark.  

Hvad er inkluderet i prisen?

Vores priser er inklusiv kørsel, forberedelse og materialer. Der er ingen ekstraomkostninger.

Førstehjælpskursus bevis

Vi udsteder elektronisk bevis til hver kursist efter genneført kursus. Vi udsteder også beviser igennem Dansk Førstehjælpsråd når der er behov for det. Kontakt os ved behov for specifikke beviser. Vi underviser og akkrediterer læger, tandlæger, psykologer, fysioterapeuter og andet sundhedsfagligt personale.

Hvor underviser vi?

Vi har tilknyttet læger og ambulancereddere overalt i landet. Vi afholder mange førstehjælpskurser i København, Slagelse, Køge, Næstved, Skive, Odense, Nyborg, Vejle, Kolding, Fredericia, Viborg, Horsens, Århus, Randers,  Aalborg, Holstebro, Esbjerg, Aabenraa, Herning osv. 

Hvad lærer I på kursus?

I lærer blandt andet førstehjælpens 3 hovedpunkter, brug af hjertestarter, hjertemassage og genoplivning, hvad man skal gøre hvis nogen bliver kvalt og psykisk førstehjælp. Se specifikt indhold under hvert kursus.

Læs mere om vores kurser nedenfor

Formål

Formålet med vores praktiske og case-baserede kurser er at gøre deltagerne i stand til at give den bedst mulige hjælp ved en lang række af de hyppigste akutte sygdomstilfælde vi ser i Danmark. Vi giver dig alle værktøjer og klæder dig på til at stole på dig selv og dine færdigheder den dag det virkelig brænder på. Vi lærer dig kort sagt at redde liv!

Du lærer blandt andet

Undervisningen

På vores kurser vil du blive undervist af læger eller ambulancereddere med mange års erfaring fra ambulancetjenesten. De har derfor stået i alle de situationer der undervises i og der gøres brug af historier fra det virkelig liv for at gøre undervisningen meget mere spændende og indlevende. Vi bruger virkelighedstro cases som gør undervisningen realistisk og sjov men ikke mindst sikrer denne undervisningsform at du som deltager hele tiden bliver involveret. Du kommer til tider på dybt vand men det er fedt og lærerigt. Sådan er det også i det virkelig liv, vi har alle nogle grænser og en angst for at træde til, for at gøre noget forkert og det lærer du at overkomme på dette kursus. Undervisningen foregår under trygge rammer hvor alle kan være med.

Vi følger altid guidelines fra Det Europæiske Råd For Genoplivning.

Hvor afholdes kurset?

Kurset afholdes på et sted som kunden vælger.

Deltagere

Max 16 deltagere pr. kursus. Kontakt os gerne hvis I er flere deltagere, så finder vi en løsning til jer.

Hvor lang tid tager det?

Kurserne tager mellem 4 til 8 timer inklusiv pause.

Beviser

Efter endt kursus udstedes der et elektronisk TRYGT-FOR-HJERTET bevis til hver enkel deltager.

Er det noget for jer? Kontakt os her