logohvid-2Hjertestarterkursus

Lær at bruge hjertestartere

Hos os undervises I af læger og ambulancereddere der redder liv til dagligt

Korrekt anvendelse af hjertestarter er afgørende for overlevelse ved hjertestop. Sundhedsstyrelsen og hjerteforeningen anbefaler derfor at de fleste personer tager et kursus i hvordan hjertestartere bruges. Vores læger og ambulancereddere arbejder med akutte patienter til dagligt og har tilrettelagt et kursus hvor man lærer at anvende hjertestartere korrekt. Vi følger retningslinjerne fra Dansk og Europæisk Råd for Genoplivning. TRYGT-FOR-HJERTET er derfor den foretrukne leverandør af førstehjælp og hjertestartere til mange danske virksomheder – store som små.  

logohvid-2Om vores kurser

Højeste faglighed

Hos os undervises I kun af læger eller ambulancereddere der arbejder med hjertekarsygdom og akutte patienter til dagligt. Vi redder liv hver dag.

Underholdende cases

Vi inddrager historier, cases og scenarietræning fra det virkelige liv, for at gøre undervisningen mere spændende og indlevende.

Med unikt foredrag

Vores hjertestarter PLUS kursus inkluderer mulighed for 30 minutters unikt og spændende foredrag om forebyggelse af hjertekarsygdom tilrettelagt af læge med ekspertise på området.

Op mod 4000 mennesker falder hvert år om med hjertestop i Danmark. Hurtig hjælp med hjerte-lunge-redning og brug af hjertestarter er afgørende for at livet kan reddes. Uden sådan hjælp, overlever kun ganske få.

Med vores “Hjertestarter ONLINE kursus” og “Hjertestarter KLAR kursus” lærer I at anvende hjertestartere ved hjertestop. Da hjertestartere ikke altid er effektive uden at der samtidig udføres effektiv hjerte-lunge-redning tilbyder vi også et større “Hjertestarter PLUS kursus” hvor dette inkluderes.

logohvid-2Hvorfor vælge os

Hos TRYGT-FOR-HJERTET tilbyder vi hjertestarterkurser af bedste kvalitet som på en indlevende måde lærer dig og dine medarbejdere at anvende hjertestartere korrekt – det kan betyde forskellen på liv eller død.

Alle vores hjertestarterkurser kan gennemføres som traditionelle kurser, eller som tidsbesparende og flexible kombinerede online kurser hvor I lærer teorien af erfarne læger og ambulancereddere på vores unikke undervisningsplatform – præcis når det passer jer. Læs mere Kombineret online kursus ⇒.

Hjertestarter ONLINE kursus

ONLINE UNDERVISNINGSPLATFORM
fra 299 DKK per person
 • Konstatering af hjertestop
 • Alarmeringsprocedure
 • Hvad er en hjertestarter
 • Korrekt betjening af hjertestarter
 • Forskellige typer af hjertestartere
 • Registrering af hjertestarter
 • Almindelig vedligehold
 • Løbende Quiz for optimal læring
 • 90 dages adgang til online platform
 • Kursusbevis ved gennemført kursus
 • Undervisning af læger og ambulancereddere når det passer jer

Online Hjertestarter KLAR kursus

1 times online kursus (for max 30 personer)
1850 DKK
 • Konstatering af hjertestop
 • Alarmeringsprocedure
 • Hvad er en hjertestarter
 • Korrekt betjening af hjertestarter
 • Forskellige typer af hjertestartere
 • Registrering af hjertestarter
 • Almindelig vedligehold

Hjertestarter PLUS kursus

3 timers kursus (max 16 personer)
4200 DKK
 • HJERTESTARTER KLAR KURSUS
 •  
 • Effektiv hjerte-lunge-redning
 • Scenarie træning
 • Stabilt sideleje
 • Cases fra det virkelige liv
 • Mulighed for 30 minutters unikt foredrag om forebyggelse af hjertekarsygdom (i forlængelse af kurset)
Anbefalet

Priser er ekskl. moms. 

Logoutek-5Udpluk af nye kunder 2019

Logoutek-5Det siger vores kunder

“…fremragende formidling”

“…det var bare mega godt”

“…kurset oversteg vores forventninger”

“…helt igennem fantastisk god undervisning”

“…lærerigt og sjovt”

“…det overgik på alle måder vores forventninger”

“…meget inspirerende”

“…meget dedikerede instruktører”

Logoutek-5Hvorfor tilbyder vi foredrag om forebyggelse? 

Hjertekarsygdom er den hyppigste kroniske sygdom i Danmark og den hyppigste årsag til pludselig hjertestop. Hjertekarsygdom kan i stor udstrækning forebygges. Hos TRYGT-FOR-HJERTET har vi ekspertise i forebyggelse af hjertekarsygdom og samarbejder med læger og forskere indenfor feltet. Vi tilbyder derfor et spændende og lærerigt 30 minutters foredrag om forebyggelse af hjertekarsygdom i forlængelse af vores Hjertestarter PLUS kursus. Kurset er tilrettelagt af læge med ekspertise i hjertekarsygdom og tilbydes uden ekstra omkostninger. Det gør vi fordi vi anser forebyggelse af hjertekarsygdom som afgørende for et sundere og mere trygt Danmark. 

Logoutek-5Når I samarbejder med os 

Når I samarbejder med TRYGT-FOR-HJERTET får I en anderledes, spændende og lærerig undervisning af vores erfarne og dygtige instruktører med stor klinisk erfaring.  Vi er en landsdækkende unik samarbejdspartner indenfor sundhed og hjertekarsygdom og kan hjælpe jer med tiltag indenfor forebyggelse af sygdom såvel som genoplivning ved hjertestop.

Vi følger altid retningslinjerne fra Det Europæiske Råd For Genoplivning.

Vil I lære at bruge hjertestartere af læger og ambulancereddere? 

Skriv til os på nedenstående formular eller ring til os

Hjertestarter klar kursus

(1 time, 1.850 DKR)

Det første skridt mod et mere sikkert og trygt Danmark er, at så mange som muligt anskaffer sig en hjertestarter. Dette har I måske allerede gjort, eller måske overvejer I netop nu at gøre det. Hjertestartere siges at være nemme at betjene, helt uden tidligere erfaring og uddannelse. Forskningen viser desværre at mange, selv sundhedsprofessionelle ofte ikke betjener en hjertestarter korrekt. Det er derfor vigtigt at man får uddannelse i brugen af en hjertestarter, da det ellers kan være en falsk tryghed.

Formål

Dette kursus egner sig til alle der har en hjertestarter og som ønsker at blive sikker og tryg ved at bruge den. Det egner sig også til jer der går med planer om at købe en ny hjertestarter og gerne vil sikre, at alle omkring hjertestarteren er uddannet i brugen og betjeningen af den.

Du lærer

Undervisningen

På dette kursus vil du blive undervist af læger eller ambulancereddere med mange års erfaring fra hospitalsvæsnet eller ambulancetjenesten. De har derfor stået i alle de situationer der undervises i og der gøres brug af historier fra det virkelig liv for at gøre undervisningen meget mere spændende og indlevende. 

Dette kursus består af teoretiske indlæg samt demonstration af brug og betjening af jeres hjertestarter. Vores undervisere har været med til at behandle mere end 100 hjertestop, så de ved nøjagtigt hvad folk der bruger en hjertestarter i det virkelige liv oftest har svært ved. I lærer ikke at give hjerte-lunge-redning på dette kursus men dette demonstreres kort. Ønsker I at lære hjerte-lunge-redning kan i vælge vores Hjertestarter PLUS kursus.

Vi underviser i hele Danmark og alt er inkluderet i prisen (minus ikke brofaste øer).

Hvor afholdes kurset?

Kurset afholdes på et sted som kunden vælger.

Deltagere

Ubegrænset antal på Hjertestarter klar kursus.

Hvor lang tid tager det?

Kurset tager cirka 1 time (der er ikke planlagt pause).

Er det noget for jer? Kontakt os her

Hjertestarter PLUS kursus

(3 timer, 4.200 DKR)

Et fantastisk kursus i genoplivning hvor I lærer korrekt betjening af hjertestartere, genoplivning og effektiv hjerte-lunge-redning. Kurset kan selvfølgelig skræddersyes til netop jeres behov.

Formål

Formålet med dette kursus er at gøre deltagerne i stand til at konstatere et hjertestop samt at reagere hensigtsmæssigt herpå. Du lærer at udføre effektiv hjerte lunge redning (HLR) samt at bruge en hjertestarter (AED). Efter dette kursus vil du være i stand til at gøre det mest meningsfulde man kan – nemlig at redde et andet menneskes liv!

Du lærer

Undervisningen

På dette kursus vil du blive undervist af ambulancereddere eller læger med mange års erfaring fra ambulancetjenesten eller hospitalsvæsnet. Vi går i dybden med den bevidstløse person med hjertestop, hvordan man hjælper i en sådan situation samt giver nogle gode redskaber til hvordan man bevarer roen og tør gøre en forskel. Vores undervisere har behandlet utallige hjertestop uden for hospitalerne og kan derfor svare på spørgsmål som mange førstehjælpsinstruktører ikke kan. På vores kurser er deltagerne meget på. Vi mener nemlig at førstehjælp skal læres med hænderne og vi garanterer at du bliver god til det. Hos os skal det være sjovt og spændende at lære førstehjælp.

Vores undervisning er unik. Du bliver undervist af folk med stor erfaring i at behandle hjertestop- de har således hjertestop helt tæt inde ved hjertet. Ved hjælp af deres fortællinger, erfaringer og indlevende måde at undervise på er du sikret den bedste undervisning du kan få.

Vi følger altid guidelines fra Det Europæiske Råd For Genoplivning.

Hvor afholdes kurset?

Kurset afholdes på et sted som kunden vælger.

Deltagere

Max 16 deltagere pr. kursus. Kontakt os gerne hvis I er flere deltagere, så finder vi en løsning til jer.

Hvor lang tid tager det?

Kurset tager cirka 3 timer inklusiv pause.

Beviser

Efter endt kursus udstedes der et elektronisk TRYG-VED-HJERTET bevis til hver enkel deltager.

Er det noget for jer? Kontakt os her