Få styr på den lovpligtige

Helbredskontrol ved natarbejde

Prioriter dine natarbejderes sundhed med vores specialiserede helbredskontrol, skabt af erfarne læger og udført af dygtigt sundhedsfagligt personale. Vi hjælper med at holde dine medarbejdere sunde, produktive og beskyttede mod de særlige udfordringer ved natarbejde. Investér i deres sundhed og produktivitet med vores skræddersyede løsninger i dag.

Sundhedstjek bil-2

Det har aldrig været bedre, nemmere eller mere smart at få foretaget helbredskontrol af natarbejdere

Vidste I at det er lovpligtigt at medarbejdere der har natarbejde tilbydes helbredskontrol inden natarbejdet påbegyndes og efterfølgende minimum hvert 2. eller 3. år? Med vores løsninger kan I nemt og fleksibelt opfylde alle krav og anbefalinger - i et forløb udviklet af førende eksperter.

Sæt fokus på sundheden hos dine natarbejdere dine venner din arbejdsplads med danske eksperter

Godkendte helbredstjek

Vi undersøger alle risikofaktorer. Vores helbredskontroller er godkendt af arbejdstilsynet.

Vurdering af læge

Alle helbredskontroller bliver vurderet af læge med ekspertise i forebyggelse af sygdom. Det gør os unikke i Danmark.

Fremragende

Vores kunder anmelder os FREMRAGENDE på trustpilot. Danmarks bedste sundhedspartner!

Helbredskontrol ved natarbejde

795kr. eks. moms
Spørgeskema om stress, kost og velvære
Måling af blodtryk og puls
Måling af total kolesterol
Måling af LDL kolesterol
Måling af HDL kolesterol
Måling af triglycerider
Måling af blodsukker
Måling af vægt, højde og BMI
Måling af lungefunktion
Måling af fedtprocent
Personlig rapport med resultater og forklaringer

Pris er ekskl. moms og for minimum 10 medarbejdere. Kontakt os for tilbud hvis I er færre.

Helbredskontrol på virksomheden

Sådan fungerer det:

1. Inden kontrollen

Minimum 4 uger før helbredskontrollen kontakter vi Arbejdstilsynet for at informere om helbredskontrollen hos jer. Hver medarbejder får udleveret et personligt spørgeskema om stress, kost og søvnvaner.

2. Helbredskontrol på arbejdspladsen

Helbredskontrol udføres efterfølgende på virksomheden af sundhedsfagligt personale. Vi måler relevante risikofaktorer. Hver medarbejder får personlig rapport med resultater og anbefalinger. I rapporten er der kort beskrivelse af hver risikofaktor vi måler, med anførelse af anbefalede værdier. Så kan medarbejderen nemt forstå og fortolke på sine egne resultater. 

Findes der under kontrollen alarmerende resultater, henvises medarbejderen til at kontakte egen læge hurtigst muligt.

3. Henvisning til yderligere kontrol

Efter endt kontrol gennemses samtlige resultater af vores læge, der vurderer om der er behov for yderligere tiltag. I så fald henvises den enkelte medarbejder til egen læge.

Lægen laver en samlet rapport og indsender til Arbejdstilsynet. Arbejdstilsynet vurderer behovet for at kontakte arbejdsgiver og kan komme med generelle anbefalinger.

Lægevidenskabelige

Sundhedstjek

Vores sundhedstjek er udarbejdet af danske læger og er baseret på lægevidenskabelige retningslinjer. Sundhedsstatus indenfor blandt andet folkesygdommene stress, lunge- og hjertekarsygdom kortlægges. Resultaterne af undersøgelserne vurderes altid af vores læger. Vores sundhedstjek er godkendt af arbejdstilsynet.

Sundhedstjek bil-2
Sundhedstjek rapport3-2

Forstå resultaterne

Personlig rapport

Hver medarbejder modtager personlig rapport med resultaterne af undersøgelserne. Rapporten indeholder kort beskrivelse af hver risikofaktor, hvad den anbefalede værdi er, og hvilken betydning risikofaktoren har for sundheden. Det gør at medarbejderen efterfølgende nemt kan forstå egne resultater.

Innovative online sundhedskurser

Skræddersyede kursusforløb

Vi har nytænkt hvordan medarbejderne får mest ud af helbredskontrollerne. Alle medarbejdere får personlig adgang til vores unikke online undervisningsplatform. Med kurser indenfor blandt andet kolesterol, blodtryk og stress sørger vi for at jeres medarbejdere efter sundhedstjekket kan lære alt hvad de har behov for at vide for at kunne forbedre lige netop deres sundhedsstatus. Kurserne er udviklet af erfarne og førende læger, psykologer og diætister. Den enkelte medarbejder får adgang til netop de kurser som er relevante for vedkommende baseret på resultaterne af helbredskontrollen. Det giver meningsfyldte sundhedsforløb hvor medarbejderne kan lære af danske eksperter – når det passer dem. 

Anbefalinger fra andre

Psst. vi anmeldes “FREMRAGENDE” på Trustpilot…

Vil I høre mere? Kontakt os for uforpligtende samtale om hvordan vi kan hjælpe jer

Mere om natarbejde

Natarbejde medfører at den sædvanlige døgnrytme brydes. Problemer og sygdomme som natarbejde øger risikoen for er:

Hvad siger loven?

Ansatte skal tilbydes gratis helbredskontrol, inden de begynder beskæftigelse med natarbejde, og derefter med regelmæssige tidsrum på mindre end 3 år.

Hvem er omfattet?

En natarbejder defineres i arbejdstidsloven som en lønmodtager, der normalt udfører mindst 3 timer af sin daglige arbejdstid i natperioden, eller en lønmodtager, der udfører natarbejde i mindst 300 timer inden for en periode på 12 måneder.

Logoutek-5Udpluk af nye kunder