Få styr på den lovpligtige

Helbredskontrol ved natarbejde

Vores læger og sundhedsfaglige eksperter hjælper danske virksomheder med at udføre de obligatoriske helbredskontroller ved natarbejde. Vi har udviklet et unikt forløb hvor vi kombinerer de fysiske helbredskontroller med skræddersyede online kurser med danske eksperter. På den måde kan medarbejderne nemt og fleksibelt få vigtig viden omkring evt. sundhedsmæssige problemer – præcis når det passer dem. Det skaber meningsfyldte helbredskontroller og forebygger sygdom og sygefravær! 

Sundhedstjek bil-2

Det har aldrig været bedre, nemmere eller mere smart at få foretaget helbredskontrol af natarbejdere

Vidste I at det er lovpligtigt at medarbejdere der har natarbejde tilbydes helbredskontrol inden natarbejdet påbegyndes og efterfølgende minimum hvert 2. eller 3. år? Med vores innovative løsninger der inkluderer online kurser kan I nemt, fleksibelt og billigt opfylde alle krav og anbefalinger - i samarbejde med førende danske eksperter!

Sæt fokus på sundheden hos dine natarbejdere dine venner din arbejdsplads med danske eksperter

Godkendte helbredstjek

Vi undersøger alle risikofaktorer. Vores helbredskontroller er godkendt af arbejdstilsynet.

Vurdering af læge

Alle helbredskontroller bliver vurderet af læge med ekspertise i forebyggelse af sygdom. Det gør os unikke i Danmark.

Innovative online kurser

Finder vi problemer med helbredet, bliver der efterfølgende givet adgang til unikke online kurser i det specifikke problem.

Fremragende

Vores kunder anmelder os FREMRAGENDE på trustpilot. Danmarks bedste sundhedspartner!

Skal I også have meningsfyldte helbredskontroller med danske lægefaglige eksperter?

Helbredskontrol ved natarbejde

med skræddersyede online kurser

695kr.
Spørgeskema om stress, kost og velvære
Måling af blodtryk og puls
Måling af total kolesterol
Måling af LDL kolesterol
Måling af HDL kolesterol
Måling af triglycerider
Beregning af non-HDL kolesterol
Måling af blodsukker og sukkersyge risiko
Måling af vægt, højde og BMI
Måling af taljemål
Måling af udvidet lungefunktion
Måling af fedt- og muskelprocent
Personlig rapport med resultater og forklaringer
24/7 adgang til online sundhedskurser med danske eksperter

Pris er ekskl. moms og for minimum 10 medarbejdere. Kontakt os for tilbud hvis I er færre.

Helbredskontrol på virksomheden

Sådan fungerer det:

1. Online velkomst præsentation

Inden helbredskontrollen kontakter vi arbejdstilsynet for at informere om helbredskontrollen hos jer. Hver medarbejder får personlig adgang til vores online kursusportal hvor de vil se velkomst præsentation med læge der gennemgår hvorfor der tilbydes sundhedstjek, hvad formålet er og hvordan vi hjælper med at forbedre sundhedsstatus efter sundhedstjekket.

2. Helbredskontrol på arbejdspladsen

Helbredskontrol udføres efterfølgende på virksomheden. Vi måler alle relevante risikofaktorer. Hver medarbejder får personlig rapport med resultater og anbefalinger. I rapporten er der kort beskrivelse af hver risikofaktor vi måler med anførelse af anbefalede værdier. Så kan medarbejderen nemt forstå og fortolke på sine egne resultater. 

3. Adgang til unikke online kurser

Vores læger, psykologer og diætister har udviklet unikke online sundhedskurser. Afdækker vi at medarbejderen har problemer indenfor feks. kolesterol, blodtryk, sukkersyge, stress eller kost, vil medarbejderen efterfølgende få adgang til skræddersyede online kurser som er målrettet problemstillingerne. Medarbejderen har adgang til kurserne året rundt. Det sikrer at medarbejderen får vigtig viden om hvad der kan gøres for at forbedre sundhedsstatus. Med andre ord: Lær af førende læger og sundhedsfaglige eksperter – lige når det passer jer.

Lægevidenskabelige

Sundhedstjek

Vores sundhedstjek er udarbejdet af danske læger og er baseret på lægevidenskabelige retningslinjer. Sundhedsstatus indenfor blandt andet folkesygdommene stress, lunge- og hjertekarsygdom kortlægges. Resultaterne af undersøgelserne vurderes altid af vores læger. Vores sundhedstjek er godkendt af arbejdstilsynet.

Sundhedstjek bil-2
Sundhedstjek rapport3-2

Forstå resultaterne

Personlig rapport

Hver medarbejder modtager personlig rapport med resultaterne af undersøgelserne. Rapporten indeholder kort beskrivelse af hver risikofaktor, hvad den anbefalede værdi er, og hvilken betydning risikofaktoren har for sundheden. Det gør at medarbejderen efterfølgende nemt kan forstå egne resultater.

Innovative online sundhedskurser

Skræddersyede kursusforløb

Vi har nytænkt hvordan medarbejderne får mest ud af helbredskontrollerne. Alle medarbejdere får personlig adgang til vores unikke online undervisningsplatform. Med kurser indenfor blandt andet kolesterol, blodtryk og stress sørger vi for at jeres medarbejdere efter sundhedstjekket kan lære alt hvad de har behov for at vide for at kunne forbedre lige netop deres sundhedsstatus. Kurserne er udviklet af erfarne og førende læger, psykologer og diætister. Den enkelte medarbejder får adgang til netop de kurser som er relevante for vedkommende baseret på resultaterne af helbredskontrollen. Det giver meningsfyldte sundhedsforløb hvor medarbejderne kan lære af danske eksperter – når det passer dem. 

Anbefalinger fra andre

Psst. vi anmeldes “FREMRAGENDE” på Trustpilot…

Vil I høre mere? Kontakt os for uforpligtende samtale om hvordan vi kan hjælpe jer

Mere om natarbejde

Natarbejde medfører at den sædvanlige døgnrytme brydes. Problemer og sygdomme som natarbejde øger risikoen for er:

Hvad siger loven?

Ansatte skal tilbydes gratis helbredskontrol, inden de begynder beskæftigelse med natarbejde, og derefter med regelmæssige tidsrum på mindre end 3 år.

Hvem er omfattet?

En natarbejder defineres i arbejdstidsloven som en lønmodtager, der normalt udfører mindst 3 timer af sin daglige arbejdstid i natperioden, eller en lønmodtager, der udfører natarbejde i mindst 300 timer inden for en periode på 12 måneder.

Helbredstjek på arbejdspladsen

Helbredstjekket foretages af vores læger, sygeplejersker eller medicinstuderende på sidste del af studiet. Resultaterne af undersøgelserne gennemses og vurderes af vores speciallæger. Hver medarbejder modtager personlig rapport med resultaterne af undersøgelserne og anbefalinger for hvor han/hun kan sætte ind for at forebygge sygdom. 

logohvid-2Skatteregler 

Vores helbredskontroller er designet så de er skattefrie for medarbejderen

“Hos TRYGT-FOR-HJERTET er vi er opdaterede på den nyeste evidens og lægevidenskabelige retningslinjer indenfor forebyggelse af sygdom. Vores team udgøres af lægelige eksperter som aldrig går på kompromis med kvalitet når det gælder noget så vigtigt som sundhed og tryghed”

logohvid-2Hvorfor vælge os

Hos TRYGT-FOR-HJERTET gør vi det nemt for jer at opfylde lovgivningen. Vi er lægelige eksperter i opsporing og forebyggelse af sygdom. 

Logoutek-5Udpluk af nye kunder