logohvid-2Førstehjælpskursus til private

Grupper og foreninger

Hos os undervises I af læger og ambulancereddere der redder liv til dagligt

TRYGT-FOR-HJERTET er unik leverandør af førstehjælpskurser og hjertestartere til private og grundejerforeninger. Som de eneste i Danmark, består vores team udelukkende af erfarne læger og ambulancereddere som arbejder med akutte patienter og hjertestop til dagligt – på danske hospitaler og i ambulancetjenesten. 

logohvid-2Om vores kurser

Højeste faglighed

Hos os undervises I kun af læger eller ambulancereddere der arbejder med hjertekarsygdom og akutte patienter til dagligt. Vi redder liv hver dag.

Underholdende cases

Vi inddrager historier, cases og scenarietræning fra det virkelige liv, for at gøre undervisningen mere spændende og indlevende.

Med unikt foredrag

Vores kurser inkluderer mulighed for 30 minutters unikt og spændende foredrag om forebyggelse af hjertekarsygdom tilrettelagt af læge med ekspertise på området.

Kan I hjælpe hvis ulykken sker? Eller hvis hjertet går i stå? Op mod 4000 mennesker falder hvert år om med hjertestop i Danmark. På virksomheder, i brugsen, i eget hjem. Hurtig hjælp med hjerte-lunge-redning og brug af hjertestarter er afgørende for at livet kan reddes. Det er derfor vigtigt, at så mange som muligt lærer livreddende førstehjælp. 

logohvid-2Hvorfor vælge os

Hos TRYGT-FOR-HJERTET tilbyder vi førstehjælpskurser af bedste kvalitet som på en underholdende og indlevende måde lærer jer at yde effektiv og hurtig førstehjælp – fra genoplivning ved hjertestop til hjælp ved alvorlige ulykkestilfælde.

Alle vores kurser kan gennemføres som traditionelle kurser, eller som tidsbesparende og flexible kombinerede online og praktiske kurser hvor I lærer teorien af erfarne læger og ambulancereddere på vores unikke undervisningsplatform – præcis når det passer jer. Læs mere Kombineret online kursus.

Livreddende

4 timers førstehjælpskursus
6.869 DKK
 • Førstehjælpens 4 hovedpunkter
 • Hjerte-lunge-redning
 • Brug af hjertestarter
 • ABC-algoritmen
 • Stabilt sideleje
 • Fremmedlegeme i halsen
 • Blodprop i hjertet
 • Psykisk førstehjælp
 • Stroke
Populær

Grundlæggende

6 timers førstehjælpskursus
8.744 DKK
 • LIVREDDENDE FØRSTEHJÆLPSKURSUS
 •  
 • Kramper
 • Højt/lavt blodsukker
 • Blodprop i hjernen
 • Blødninger
 • Forstuvning/brud
 • Hjernerystelse
 • Allergisk reaktion

Udvidet

8 timers førstehjælpskursus
11.244 DKK
 • GRUNDLÆGGENDE FØRSTEHJÆLPSKURSUS
 •  
 • Forgiftninger/ætsninger
 • Forbrændinger
 • Astma-anfald
 • Sygdomme/skader hos børn
MED BØRN

Priser til private og er inklusiv moms. Max 16 personer per kursus. Kontakt os hvis I er flere, så finder vi en løsning til jer. 

Logoutek-5Udpluk af nye kunder 

Logoutek-5Det siger vores kunder

“…fremragende formidling”

“…det var bare mega godt”

“…kurset oversteg vores forventninger”

“…helt igennem fantastisk god undervisning”

“…lærerigt og sjovt”

“…det overgik på alle måder vores forventninger”

“…meget inspirerende”

“…meget dedikerede instruktører”

Midt Factoring A/S
Midt Factoring A/S
TRUSTPILOT
Læs mere
Jeg har oplevet en meget professionel service fra TRYGT-FOR-HJERTET og har tilkøbt en serviceaftale, hvilket har betydet, at de har stået for alt fra A-Z inkl.tilmelding på hjertestarter.dk og efterfølgende førstehjælpskursus og et foredrag om forebyggelse af hjertekarsygedom. Vi har selv betalt for elektriker vedrørende tilslutning af el til skabet, men også her havde de sørget for at forhandle en god pris hos en lokal elektriker.
Jo Bruun
Jo Bruun
TRUSTPILOT
Læs mere
Jeg var på kursus i førstehjælp i 4 timer i går. Det var bare mega godt. Virkelig kompetente folk i dette firma. De fire timer var bare pist væk... - det var vildt spændende. Lærte virkelig meget og fik hele tiden selv konstruktiv feedback, når jeg udførte øvelser på dukken og med hjertestarteren osv. De var alle tre meget velforberedte og havde blandet teori med praksis på en super spiselig måde. Dagens program var inspirerende med både førstehjælp i teori og praksis og så et foredrag om kramper og epilepsi, fordi jeg netop har dette meget tæt inde på livet. Mine varmeste anbefalinger.
Martin Larsen
TRUSTPILOT
Læs mere
Både fremragende formidling og højt kvalitet af undervisningen. Gjorde det langt mere interessant end de tidligere førstehjælpskurser jeg har deltaget i.
Kirsten
TRUSTPILOT
Læs mere
En kanon god oplevelse. Inspirerende og spændende. Alle kom levende derfra, på trods af livsfarlige scenarier med figuranter:) Kan på det kraftigste anbefales.
Heidi Andersen
Heidi Andersen
FACEBOOK
Læs mere
Utrolig nærværende og engagerede undervisere, der hos os både fik det grundlæggende på plads og et særligt tillæg tilpasset vores behov. En utrolig god, sjov og lærerig dag ❤️
Tidligere
Næste

Logoutek-5Hvorfor tilbyder vi foredrag om forebyggelse? 

Hjertekarsygdom er den hyppigste kroniske sygdom i Danmark og den hyppigste årsag til pludselig hjertestop. Hjertekarsygdom kan i stor udstrækning forebygges. Hos TRYGT-FOR-HJERTET har vi ekspertise i forebyggelse af hjertekarsygdom og samarbejder med læger og forskere indenfor feltet. Vi tilbyder derfor et spændende og lærerigt 30 minutters foredrag om forebyggelse af hjertekarsygdom i forlængelse af vores førstehjælpskurser. Kurset er tilrettelagt af læge med ekspertise i hjertekarsygdom og tilbydes uden ekstra omkostninger. Det gør vi fordi vi anser forebyggelse af hjertekarsygdom som afgørende for et sundere og mere trygt Danmark. 

Logoutek-5Når I samarbejder med os 

Når I samarbejder med TRYGT-FOR-HJERTET får I en anderledes, spændende og lærerig undervisning af vores erfarne og dygtige instruktører med stor klinisk erfaring.  Vi er en landsdækkende unik samarbejdspartner indenfor hjertekarsygdom og kan hjælpe jer med tiltag indenfor forebyggelse af hjertekarsygdom såvel som genoplivning ved hjertestop.

Vi følger altid retningslinjerne fra Det Europæiske Råd For Genoplivning.

Vil I lære førstehjælp af læger og ambulancereddere? 

Skriv til os på nedenstående formular eller ring til os

Alle vores kurser kan gennemføres som traditionelle kurser på arbejdspladsen, eller som tidsbesparende og flexible kombinerede online og praktiske kurser hvor I lærer teorien af erfarne læger og ambulancereddere på vores unikke undervisningsplatform – præcis når det passer jer. Læs mere Kombineret online kursus ⇒.