logohvid-2Hvem er vi?

Eksperter i sundhed og sikkerhed

Vi er specialister i sundhed, sikkerhed og tryghed

Når det drejer sig om sundhed, sikkerhed og tryghed, er seriøs og kvalitetsfokuseret rådgivning altafgørende. Det ved vi hos TRYGT-FOR-HJERTET

Vores medarbejdere udgøres derfor udelukkende af udvalgte læger, ambulancereddere og sygeplejersker som alle arbejder med akutte patienter og sundhed hver eneste dag – på hospitaler og i ambulancetjenesten i Danmark. Det betyder at vores samarbejdspartnere er sikre på at få vejledning og undervisning af førende danske eksperter. Det er nemlig vores vision: at levere den bedste og mest kompetente rådgivning og undervisning der tilbydes i Danmark.

Mange af vores instruktører har igennem flere år deltaget i undervisning af læger og ambulancereddere i basal og avanceret genoplivning. 

Hos os er faglighed og seriøsitet af højeste prioritet. Vi er derfor den foretrukne leverandør af medarbejdersundhed, førstehjælp og hjertestartere til mange danske virksomheder – store som små.

logohvid-2Om vores team

Højeste faglighed

Hos os undervises og rådgives I kun af læger, ambulancereddere eller sygeplejersker der arbejder med akutte patienter og sundhed til dagligt. Vi redder liv hver dag.

Unikke kompetencer

Vi har unikke kompetencer indenfor sundhed og hjertekarsygdom. Vi har tilknyttet eksperter rundt omkring i Danmark.

Stærk samarbejdspartner

Vi kan levere og skræddersy samlede og seriøse pakkeløsninger til virksomheder – fra medarbejdersundhed til førstehjælp.

Vi har mange års erfaring indenfor:

  • Medarbejdersundhed med helbredstjek og sundhedstjek
  • Motiverende og spændende foredrag om sundhed af danske læger og forskere
  • Lovmæssige og obligatoriske nattetjek 
  • Førstehjælpskurser til virksomheder, sundhedsfagligt personale og private
  • Salg og service af godkendte hjertestartere

Hos TRYGT-FOR-HJERTET vil vi være med til at sikre sundhed, sikkerhed og tryghed i virksomheder og private hjem. Kontakt os for rådgivning.

Logoutek-5Udpluk af nye kunder 

Logoutek-5Forløbet når I handler med os 

Rådgivning
Inden bestilling af produkter er vi klar til at hjælpe jer med personlig rådgivning. På vores hjemmeside kan man også læse vores "ultimative guider" hvor man kan få svar på mange af sine spørgsmål.
Bestilling
Modtagelse af produkter
Vi sikrer os at I har modtaget jeres produkter via e-mail eller telefonisk kontakt.
Opfølgning
Inden bestilling
Nem og hurtig bestilling
Bestilling af produkter kan enten foretages i vores webshop eller ved at tage kontakt til os på telefon eller mail. Nemt og sikkert.
Efter bestilling
Vi husker jer
Får I behov for hjælp til jeres produkter i efterforløbet er vi klar med rådgivning.

Logoutek-5Kontakt os