Bliv sikker og tryg med dine børn

Lær førstehjælp til babyer og børn - når det passer dig!

Med lægeudviklet online førstehjælpskursus til babyer og børn kan du altid være tryg og sikker med dit barn, barnebarn eller barnet du har ansvaret for. Mulighed for abonnementsordning der foruden førstehjælpskurset indeholder vores innovative førstehjælpskasse til børn – “førstehjælpsambulancen”. Så er du altid klar til at hjælpe barnet der kommer til skade eller bliver syg.

Læge trygtforhjertet 2-2

Skal du også lære førstehjælp til børn af læger?

Abonnement

Bliv sikker og tryg året rundt - for en pris der er mindre end en kop kaffe på café!

39 kr./md.
Førstehjælpsambulancen med gratis genopfyldning
Online lægeudviklet førstehjælpskursus - adgang året rundt
Adgang til kursus lige efter bestilling
Online lægeudviklet kursus i børns milepæle
Support fra erfarne læger ved behov
Ingen opstartsgebyr
Ingen binding

Køb førstehjælpskursus børn

uden abonnement

normal 299,-149 kr.
Online lægeudviklet førstehjælpskursus - adgang i 30 dage
Adgang til kursus lige efter bestilling

*Ved opsigelse af abonnement skal førstehjælpsambulancen leveres tilbage. 

**Efter bestilling af abonnement eller køb af førstehjælpskursus modtager man indenfor få minutter en email med login detaljer til vores undervisningsplatform. Førstehjælpskurset kan herefter påbegyndes. 

Unikt lægeudviklet online

Førstehjælpskursus til børn og babyer

Ved køb får du 24/7 adgang til vores fantastiske 3-timers online førstehjælpskursus til babyer og børn. Kurset er udviklet af erfarne læger og ambulancereddere. På kurset vil læger udførligt lære dig førstehjælp til alle livstruende akutte tilstande hos børn, ligesom faresignaler hos børn med alvorlige sygdomme såsom meningitis gennemgås. Der er løbende quiz som sikrer indlæring af vigtige færdigheder. Der genereres personligt kursusbevis ved gennemført kursus. Kurset kan genses ved behov. På den måde er du altid klar til at yde livreddende førstehjælp ved sygdom og skader!

Innovativ førstehjælpskasse med gratis genopfyldning

Førstehjælps-ambulancen

Med abonnement modtager du vores førstehjælpskasse – “førstehjælpsambulancen”. Det er en nytænkende og innovativ førstehjælpskasse målrettet jer der har børn i hjemmet. Indholdet er nøje udvalgt af vores læger og ambulancereddere der håndterer akut syge børn til dagligt. Med QR-koder i låget af kassen får man hurtigt adgang til videoer hvor læger guider jer til hvordan indholdet skal anvendes til forskellige akutte situationer. Så er I aldrig i tvivl!

Førstehjælpsambu-2

Anbefalinger fra andre

Psst. vi anmeldes “FREMRAGENDE” på Trustpilot…

Det har aldrig været bedre, nemmere eller mere smart at være sikker med barnet

Bliv sikker med dit barn dit barnebarn dit oldebarn 365 dage om året

Hvad indeholder førstehjælpsambulancen?

Indholdsliste

Hvad gennemgås på online førstehjælpskursus?

Lær førstehjælp til børn på Danmarks bedste online førstehjælpskursus. Børn er ikke bare “små voksne”. Deres anatomi og fysiologi er anderledes, og derfor er førstehjælpen til børn på mange måder forskellig fra førstehjælp til voksne.

Efter bestilling af kursus vil du med det samme modtage email med login detaljer til vores online undervisningsplatform, så du kan gå igang med kurset med det samme. På førstehjælpskurset vil læger og ambulancereddere grundigt undervise dig i hvordan man giver førstehjælp til akutte og livstruende tilstande hos børn. Hvad gør man hvis børn har hjertestop? Har fået noget galt i halsen? Har slået hovedet? Bløder? Er blevet syge? Hvad skal man specielt være opmærksom på ved syge børn? Få svar på dette og meget mere på dette kursus.

Undervisningen veksler mellem teoretiske indlæg og praktisk demonstration på dukker og mennesker. Undervejs er der quiz som sikrer at man lærer de vigtigste færdigheder. Kurset er udviklet af erfarne, prisvindende læger og ambulancereddere der har varetaget og behandlet flere hundrede akut syge børn i Danmark. Undervisningen er opbygget så det følger undervisningsprincipperne fra Dansk og Europæisk Råd for Genoplivning. 

Kurset er perfekt til forældre, bedsteforældre og personale i institutioner og skoler. 

Det lærer du på online kursus

Uddrag af online børne førstehjælpskursus