logohvid-2Online førstehjælpskursus

Læring når det passer jer

Unikt online kursus med praktisk træning

Vil I lære førstehjælp når det passer jer? Lære teorien af læger og ambulancereddere med højeste faglige uddannelse? Som håndterer hjertestop og akutte patienter til daglig på danske hospitaler og ambulancetjenester?

Så er vores online kursus målrettet jer.

Kurset er udviklet af vores erfarne akutlæger, hjertelæger og ambulancereddere som sammenlagt har behandlet over 450 hjertestop i Danmark. Det sikrer jer unik, seriøs og værdiskabende undervisning.

Tidsbesparende og effektivt kursus

Normalt tager det minimum 4 timer at afholde et førstehjælpskursus på arbejdspladsen. For mange virksomheder er det lang tid at have medarbejderne væk fra kerneopgaverne. På vores kombinerede online førstehjælpskursus skal I kun afsætte 2 timer til kurset på arbejdspladsen – uden at udbyttet bliver mindre! 

logohvid-2Om vores online kurser

Online kursus

Hver medarbejder får login til vores online undervisningsplatform hvor læger og ambulancereddere i videoer gennemgår hvordan man skal yde førstehjælp til livstruende tilstande. Der er løbende quiz som sikrer at alle lærer hvad de skal.

2 timers praktisk træning

Når den online teori er gennemført, kommer vores læger og ambulancereddere ud til jer for at lave de praktiske øvelser med jer på 2 timer. Vi medbringer alt hvad der skal bruges, herunder førstehjælpsdukker og hjertestartere.

Adgang til teori

Kommer man efterfølgende i tvivl om teorien, kan man altid gense førstehjælpsvideoerne på vores online platform – 24 timer timer i døgnet, 7 dage i ugen. På computer, smartphone eller tablet.

Logoutek-5Det siger vores kunder 

“…fremragende formidling”

“…det var bare mega godt”

“…kurset oversteg vores forventninger”

“…helt igennem fantastisk god undervisning”

“…lærerigt og sjovt”

“…det overgik på alle måder vores forventninger”

“…meget inspirerende”

“…meget dedikerede instruktører”

Online kursus

Vil I høre mere?

Kontakt os i dag for uforpligtende samtale eller tilbud

Vores læger og ambulancereddere står klar til at hjælpe jer

Logoutek-5Udpluk af nye kunder