logohvid-2Førstehjælpskursus

til sundhedsfagligt personale

Hos os undervises I af læger og ambulancereddere der redder liv til dagligt

TRYGT-FOR-HJERTET tilbyder førstehjælpskurser målrettet sundhedfagligt personale. Vi har stor erfaring i at undervise lægepraksiser, tandlægeklinikker og privatpraktiserende psykologer med henblik på at opfylde gældende krav til akkreditering. Kurserne sikrer at jeres praksis kan varetage førstehjælp og genoplivning som beskrevet i den Danske Kvalitetsmodel.   

logohvid-2Om vores kurser

Højeste faglighed

Hos os undervises I kun af læger eller ambulancereddere der arbejder med akutte patienter og genoplivning til dagligt.

Underholdende cases

Vi inddrager historier, cases og scenarietræning fra det virkelige liv, for at gøre undervisningen mere spændende og indlevende.

Kursusbevis

Praksis modtager kursusbevis så alle formelle krav overholdes over for IKAS i forbindelse med akkreditering. 

Læger og andet sundhedsfagligt personale på danske hospitaler gennemgår jævnligt kurser i førstehjælp og genoplivning for at genopfriske de livreddende kompetencer. Det skyldes at kompetencerne langsomt mistes såfremt de ikke bruges i det daglige kliniske arbejde. 

Formålet med vores kurser er at sørge for at personale i lægepraksis, tandlægeklinikker og hos privatpraktiserende psykologer også har opdateret viden og kompetencer indenfor førstehjælp og genoplivning. Vores undervisere har stor erfaring i at undervise førstehjælp og genoplivning til sundhedsfagligt personale – på hospitaler såvel som i praksis og klinikker. Vi kan også hjælpe jer med erhvervelse eller service af hjertestartere.

logohvid-2Hvorfor vælge os

Hos TRYGT-FOR-HJERTET tilbyder vi førstehjælpskurser af bedste kvalitet som på en underholdende og indlevende måde uddanner personalet i jeres praksis og klinik til at yde effektiv og hurtig førstehjælp – fra genoplivning ved hjertestop til hjælp ved alvorlige ulykkestilfælde.

Alle vores kurser kan gennemføres som traditionelle kurser på arbejdspladsen, eller som tidsbesparende og flexible kombinerede online og praktiske kurser hvor I lærer teorien af erfarne læger og ambulancereddere på vores unikke undervisningsplatform – præcis når det passer jer. Læs mere Kombineret online kursus ⇒.

Livreddende

4 timers førstehjælpskursus til sundhedsfagligt personale
5495 DKK
 • Førstehjælpens 4 hovedpunkter
 • Hjerte-lunge-redning
 • Brug af hjertestarter
 • M-ABC algoritmen
 • Stabilt sideleje
 • Kramper
 • Fremmedlegeme i halsen
 • Allergisk reaktion / anafylaktisk shock
 • Psykisk førstehjælp
Populær

Grundlæggende

6 timers førstehjælpskursus til sundhedsfagligt personale
6995 DKK
 • LIVREDDENDE FØRSTEHJÆLPSKURSUS
 •  
 • Højt/lavt blodsukker
 • Blodprop i hjernen
 • Blødninger
 • Forstuvning/brud
 • Hjernerystelse
 • Blodprop i hjertet

Priser er ekskl. moms. Max 16 personer per kursus. Kontakt os hvis I er flere, så finder vi en løsning til jer. 

Logoutek-5Udpluk af nye kunder 

Logoutek-5Det siger vores kunder

“…fremragende formidling”

“…det var bare mega godt”

“…kurset oversteg vores forventninger”

“…helt igennem fantastisk god undervisning”

“…lærerigt og sjovt”

“…det overgik på alle måder vores forventninger”

“…meget inspirerende”

“…meget dedikerede instruktører”

Midt Factoring A/S
Midt Factoring A/S
TRUSTPILOT
Læs mere
Jeg har oplevet en meget professionel service fra TRYGT-FOR-HJERTET og har tilkøbt en serviceaftale, hvilket har betydet, at de har stået for alt fra A-Z inkl.tilmelding på hjertestarter.dk og efterfølgende førstehjælpskursus og et foredrag om forebyggelse af hjertekarsygedom. Vi har selv betalt for elektriker vedrørende tilslutning af el til skabet, men også her havde de sørget for at forhandle en god pris hos en lokal elektriker.
Jo Bruun
Jo Bruun
TRUSTPILOT
Læs mere
Jeg var på kursus i førstehjælp i 4 timer i går. Det var bare mega godt. Virkelig kompetente folk i dette firma. De fire timer var bare pist væk... - det var vildt spændende. Lærte virkelig meget og fik hele tiden selv konstruktiv feedback, når jeg udførte øvelser på dukken og med hjertestarteren osv. De var alle tre meget velforberedte og havde blandet teori med praksis på en super spiselig måde. Dagens program var inspirerende med både førstehjælp i teori og praksis og så et foredrag om kramper og epilepsi, fordi jeg netop har dette meget tæt inde på livet. Mine varmeste anbefalinger.
Martin Larsen
TRUSTPILOT
Læs mere
Både fremragende formidling og højt kvalitet af undervisningen. Gjorde det langt mere interessant end de tidligere førstehjælpskurser jeg har deltaget i.
Kirsten
TRUSTPILOT
Læs mere
En kanon god oplevelse. Inspirerende og spændende. Alle kom levende derfra, på trods af livsfarlige scenarier med figuranter:) Kan på det kraftigste anbefales.
Heidi Andersen
Heidi Andersen
FACEBOOK
Læs mere
Utrolig nærværende og engagerede undervisere, der hos os både fik det grundlæggende på plads og et særligt tillæg tilpasset vores behov. En utrolig god, sjov og lærerig dag ❤️
Tidligere
Næste

Logoutek-5Når I samarbejder med os 

Når I samarbejder med TRYGT-FOR-HJERTET får I en anderledes, spændende og lærerig undervisning af vores erfarne og dygtige instruktører med stor klinisk erfaring.  Vi er en landsdækkende unik samarbejdspartner indenfor sundhed og hjertekarsygdom og kan hjælpe jer med tiltag indenfor forebyggelse af sygdom såvel som genoplivning ved hjertestop.

Vi følger altid retningslinjerne fra Det Europæiske Råd For Genoplivning.

Vil I lære førstehjælp af læger og ambulancereddere? 

Skriv til os på nedenstående formular eller ring til os