Hold jeres medarbejdere sunde og raske

Sundhedstjek

Vores læger og sundhedsfaglige eksperter hjælper danske virksomheder med at holde medarbejderne sunde og raske ved hjælp af højkvalitets sundhedstjek. Vi har udviklet et unikt forløb hvor vi kombinerer de fysiske sundhedstjek med skræddersyede online kurser med danske eksperter. På den måde kan medarbejderne nemt og fleksibelt få vigtig viden omkring evt. sundhedsmæssige problemer – præcis når det passer dem. Det skaber meningsfyldte sundhedstjek og forebygger sygdom og sygefravær! 

Sundhedstjek bil-2

Det har aldrig været bedre, nemmere eller mere smart at få foretaget højkvalitets sundhedstjek

Vidste I at mange kroniske sygdomme såsom stress, hjertekarsygdom og kræft kan forebygges? F.eks kan 9 ud af 10 hjertetilfælde undgås hvis rette forebyggendee tiltag iværksættes i tide. Med vores innovative løsninger der inkluderer unikke online kurser kan I nemt, fleksibelt og billigt gøre en stor indsats for at forebygge sygdom - i samarbejde med førende danske eksperter!

Sæt fokus på sundheden hos dine kollegaer dine venner din arbejdsplads med danske eksperter

Højkvalitets sundhedstjek

Vi undersøger alle risikofaktorer. Vores sundhedstjek er godkendt af arbejdstilsynet.

Vurdering af læge

Alle sundhedstjek bliver vurderet af læge med ekspertise i forebyggelse af sygdom. Det gør os unikke i Danmark.

Innovative online kurser

Finder vi problemer med helbredet, bliver der efterfølgende givet adgang til unikke online kurser i det specifikke problem.

Fremragende

Vores kunder anmelder os FREMRAGENDE på trustpilot. Danmarks bedste sundhedspartner!

Skal I også have meningsfyldte sundhedstjek med danske lægefaglige eksperter?

Højkvalitets sundhedstjek

med skræddersyede online kurser

695kr.
Spørgeskema om stress, kost og velvære
Måling af blodtryk og puls
Måling af total kolesterol
Måling af LDL kolesterol
Måling af HDL kolesterol
Måling af triglycerider
Beregning af non-HDL kolesterol
Måling af blodsukker og sukkersyge risiko
Måling af vægt, højde og BMI
Måling af taljemål
Måling af udvidet lungefunktion
Måling af fedt- og muskelprocent
Personlig rapport med resultater og forklaringer
24/7 adgang til online sundhedskurser med danske eksperter

Pris er ekskl. moms og for minimum 10 medarbejdere. Kontakt os for tilbud hvis I er færre.

Sundhedstjek på virksomheden

Sådan fungerer det:

1. Online velkomst præsentation

Inden sundhedstjek får hver medarbejder personlig adgang til vores online kursusportal hvor de vil kunne se velkomst præsentation med læge der gennemgår hvorfor der tilbydes sundhedstjek, hvad formålet er og hvordan vi hjælper med at forbedre sundhedsstatus efter sundhedstjekket.

2. Sundhedstjek på arbejdspladsen

Sundhedstjek udføres efterfølgende på virksomheden. Vi måler alle relevante risikofaktorer. Hver medarbejder får personlig rapport med resultater og anbefalinger. I rapporten er der kort beskrivelse af hver risikofaktor vi måler med anførelse af anbefalede værdier. Så kan medarbejderen nemt forstå og fortolke på sine egne resultater. 

3. Adgang til unikke online kurser

Vores læger, psykologer og diætister har udviklet unikke online sundhedskurser. Afdækker vi at medarbejderen har problemer indenfor feks. kolesterol, blodtryk, sukkersyge eller stress, vil medarbejderen efterfølgende få adgang til skræddersyede online kurser som er målrettet problemstillingerne. Medarbejderen har adgang 24/7, året rundt. Det sikrer at medarbejderen får vigtig viden om hvad der kan gøres for at forbedre sin sundhedsstatus. Med andre ord: Lær af førende læger og sundhedsfaglige eksperter – lige når det passer jer.

Lægevidenskabelige

Sundhedstjek

Vores sundhedstjek er udarbejdet af danske læger og er baseret på lægevidenskabelige retningslinjer. Sundhedsstatus indenfor blandt andet folkesygdommene stress, lunge- og hjertekarsygdom kortlægges. Resultaterne af undersøgelserne vurderes altid af vores læger. Vores sundhedstjek er godkendt af arbejdstilsynet.

Sundhedstjek bil-2
Sundhedstjek rapport3-2

Forstå resultaterne

Personlig rapport

Hver medarbejder modtager personlig rapport med resultaterne af undersøgelserne. Rapporten indeholder kort beskrivelse af hver risikofaktor, hvad den anbefalede værdi er, og hvilken betydning risikofaktoren har for sundheden. Det gør at medarbejderen efterfølgende nemt kan forstå egne resultater.

Innovative online sundhedskurser

Skræddersyede kursusforløb

Vi har nytænkt hvordan medarbejderne får mest ud af sundhedstjekket. Alle medarbejdere får personlig adgang til vores unikke online undervisningsplatform. Med kurser indenfor blandt andet kolesterol, blodtryk og stress sørger vi for at jeres medarbejdere efter sundhedstjekket kan lære alt hvad de har behov for at vide for at kunne forbedre lige netop deres sundhedsstatus. Kurserne er udviklet af erfarne og førende læger, psykologer og diætister. Den enkelte medarbejder får adgang til netop de kurser som er relevante for vedkommende baseret på resultaterne af sundhedstjekket. Det giver meningsfyldte sundhedsforløb hvor medarbejderne kan lære af danske eksperter – når det passer dem. 

Anbefalinger fra andre

Psst. vi anmeldes “FREMRAGENDE” på Trustpilot…

Vil I høre mere? Kontakt os for uforpligtende samtale om hvordan vi kan hjælpe jer

Mere om sundhedstjek

Kroniske sygdomme er en hyppig årsag til sygdom og sygemelding i Danmark. I følge Sundhedstyrelsen har: 

Med vores sundhedstjek afdækkes risikofaktorer og symptomer indenfor ovennævnte sygdomsgrupper. Er man i høj risiko, vil man få personlig adgang til online kurser med læger, psykologer og diætister som forklarer jer hvad I kan gøre for at forebygge fremtidig sygdom.

Derudover sætte vi fokus på generel sundhed, og hvordan man på arbejdspladsen kan sikre en sund livsstil.

Hvad kan vi?

Vores læger, sygeplejersker, medicinstuderende og andet sundhedsfagligt personale arbejder med sundhed til dagligt. Vi er eksperter i sundhed, og har tilknyttet førende danske forskere.

Hjælper det?

Ja, højkvalitets sundhedstjek identificerer personer som allerede har begyndende sygdom eller som er i høj risiko herfor. På den måde kan man sætte ind med rette tiltag for at forhindre alvorlig sygdom. Det forhindrer sygemeldinger, og skaber sunde og glade medarbejdere.

Helbredstjek på arbejdspladsen

Helbredstjekket foretages af vores læger, sygeplejersker eller medicinstuderende på sidste del af studiet. Resultaterne af undersøgelserne gennemses og vurderes af vores speciallæger. Hver medarbejder modtager personlig rapport med resultaterne af undersøgelserne og anbefalinger for hvor han/hun kan sætte ind for at forebygge sygdom. 

logohvid-2Hvorfor vælge os

Hos TRYGT-FOR-HJERTET gør vi det nemt for jer at holde medarbejderne sunde og raske. Vi er lægelige eksperter i opsporing og forebyggelse af sygdom. 

Logoutek-5Udpluk af nye kunder