Mindray C1 hjertestarter med udendørs ARKY skab

Logoutek-5Hvorfor denne hjertestarter? 

 • Nyeste teknologi til analyse af hjertet
 • Børneknap (kan nemt indstilles til børn)
 • 5 års garanti
 • 5 års holdbarhed på batteri
 • 5 års holdbarhed på elektroder
 • Dansk stemmestyring
 • Opvarmet ARKY udendørsskab 100% vand- og støvtæt

14,995.00 kr. inkl. moms. (11,996.00 kr. ekskl. moms)

Betalingsmetoder-2

Logoutek-5Behov for hjælp? 

Kontakt os på 93 85 54 53, chat eller via denne kontaktformular. Vores læger og ambulancereddere deler meget gerne ud af deres indgående viden om hjertestartere.

fanm-p

Logoutek-5Stadig i tvivl? 

Læs vores guide og test af hjertestartere skrevet af læge med ekspertise i hjertestop og genoplivning.

Beskrivelse

Logoutek-5Mindray C1 hjertestarter 

Mindray C1 hjertestarteren har det hele. Det er en af de mest avancerede og nyeste på markedet med mange unikke funktioner. Hjertestarteren produceres fra en anerkendt producent der laver mange forskellige apparater til sundhedsvæsenet, herunder ultralydsskannere der bruges på danske hospitaler. Det er garanti for en hjertestarter af høj kvalitet.

Da hjertestartere ofte skal anvendes af personer uden sundhedsfaglig baggrund og uddannelse, er det utroligt vigtigt at en hjertestarter er nem og simpel at anvende. Det er denne Mindray C1 hjertestarter. Hjertestarteren har en genial børneknap som betyder, at man hurtigt kan skifte mellem voksen og børnegenoplivning. Ved at skifte til børnegenoplivning nedsætter man den energimængde som hjertestarteren støder med under hjertestop, det anbefales af Det Europæiske Råd for Genoplivning. Ved at have denne børneknap slipper man for at skulle udskifte voksenelektroder med børneelektroder under hjertestop, stødelektroderne på denne hjertestarter kan anvendes til både voksne og børn. Dette sparer kostbar tid ved hjertestop.

Den har en unik funktion som gør, at den guider brugeren ud fra det kendskab brugeren har til genoplivning. Den uerfarne får mange instruktioner, den erfarne får mindre. Den tilpasser efter netop dit niveau. Det er smart! Ved hjertestop er tiden der går før et stød afgives altafgørende. Denne hjertestarter har en smart teknologi som gør at den er en af de klart hurtigste på markedet til at afgive stød, dette kan være livreddende i mange situationer.

Hjertestarteren er utrolig robust og er modstandsdygtig overfor både vand og støv.

Slutteligt kan hjertestarteren tale 2 sprog, dansk og engelsk og så har den hele 5 års garanti.

Logoutek-5ARKY udendørs hjertestarterskab med varme og alarm 

Hvis din hjertestarter skal hænge udenfor, så er ARKY hjertestarterskabet et rigtig godt valg. Hjertestarterskabet har indbygget varme som gør, at det holder hjertestarteren frostfri helt ned til -20 grader i omgivelserne. Skabet er 100% støv og vandtæt, så det kan hænge alle steder, også ved en trafikeret grusvej. Skabet har indbygget alarm som går i gang når skabet åbnes, dette fortæller omgivelserne at der er tale om en nødsituation. Producenten er en af Europas førende producenter af hjertestarterskabe, hvilket vidner om den høje kvalitet af dette udendørs hjertestarterskab. Her får du med andre ord et kvalitets hjertestarterskab til en yderst fornuftig pris.

Pakke

Indhold af pakke med Mindray C1 hjertestarter:

Logoutek-5Hjertestarterens funktioner 

Logoutek-5Hjertestarterskabets funktioner 

Mindray9-2

Unikke features

Mindray C1 hjertestarter har flere features som gør den nem og hurtig at anvende

Logoutek-5Unikke egenskaber 

 • Genial børneknap som betyder at du ved at trykke på en knappe hurtigt og nemt kan skifte mellem voksen og børnegenoplivning. På denne måde indstilles den korrekte mængde stødenergi fra hjertestarteren hurtigt og effektivt. Dette gør denne hjertestarter ideel.
 • Intelligent ResQNavi som gør at hjertestarteren tager udgangspunkt i netop dig og din erfaring med genoplivning. Den mindre erfarne førstehjælper har brug for flere instruktioner end den mere erfarne. Dette finder hjertestarteren helt automatisk ud af og guider dig på den bedste og mest optimale måde for netop dig.
 • Simpelt og hurtigt kendetegner denne hjertestarter. Ved et enkelt tryk på en knap åbnes låget og hjertestarteren går automatisk i gang med at guide dig. Den giver klare og simple instruktioner som understøttes af billeder. Utrolig intuitiv og brugervenlig. Samtidig er den blandt markedets klart hurtigste til at afgive et stød. Dette kan være altafgørende ved hjertestop.
 • Måler den korrekte stødenergi hver gang. Alt afhængig af hvor stor personen der har fået hjertestop er, kan det være relevant at støde med mere eller mindre energi. Dette finder hjertestarteren selv ud af og indstiller automatisk stødenergien så den er tilpasset den enkelte patient.
 • Flere sprog da man ved at trykke på en knap kan skifte mellem Dansk og Engelsk. Når vi leverer hjertestarteren, vil den altid starte med at tale Dansk. Stemmen er klar og tydelig og guider dig hele vejen igennem.

Logoutek-5Råd fra vores eksperter 

Vores hjertestarterekspert har udgivet lægevidenskabelige artikler i førende tidsskrift for genoplivning. Hans fokus har været betjening og brugervenlighed af hjertestartere. Her er hans tanker om Mindray C1 hjertestarteren:

"Mærket Mindray er velkendt for mig, idet Mindray også laver forskelligt klinisk udstyr, til brug i sygehusverdenen. Dette vidner om at der er tale om meget høj kvalitet. Mindray C1 hjertestarteren har virkelig det hele. Den er utrolig intuitiv at anvende og betjene og det er altafgørende under hjertestop. Dens børneknap gør den ideel til at kunne genoplive både børn og voksne, uden at man skal til at skifte til specielle elektroder først. Man trykker blot på en knappe og så er man i gang. Helt unikt for denne hjertestarter er, at den på baggrund af hvor hurtig førstehjælperen er til at følge de givne instruktioner automatisk tilpasser de verbale instruktioner efter netop dit niveau/kendskab til genoplivning. Nogen har brug for flere instruktioner, andre har brug for færre, dette finder denne Mindray C1 hjertestarter selv ud af og tilpasser instruktionerne efter netop dig. Det er virkelig smart. Hjertestarteren er blandt de hurtigste i verden til at afgive et stød, dette kan betyde forskellen mellem liv og død. Slutteligt vil jeg sige at det er en hjertestarter af meget høj kvalitet, 5 års garanti, batteri og elektroder der holder hele 5 år og så er den faktisk meget prisvenlig. Denne hjertestarter har det hele."
TRYGT-FOR-HJERTET's
Hjertestarterekspert

Du kunne også være interesseret i...

 • Basis serviceaftale Hurtigt Overblik
 • DefiSign 200 udendørs Hjertestarterskab Hurtigt Overblik
 • DefiSign AED Hjertestarter Hurtigt Overblik

Hos os...

Rådgivning fra eksperter

Højeste kompetence

Lave priser

Logoutek-5Vi kan skræddersy en pakke til jer 

Når I bestiller hjertestarter hos TRYGT-FOR-HJERTET får I en samarbejdspartner med unik ekspertise i hjertekarsygdom. Har I behov for hjertestarter kurser som gennemgår hvordan hjertestarteren betjenes, mere omfattende førstehjælpskurser eller serviceaftaler omkring hjertestartere kan vi altid hjælpe. Vi kan også hjælpe med høj kvalitets hjertetjek af jeres medarbejdere eller foredrag om forebyggelse af hjertekarsygdom af førende eksperter. Kontakt os gerne for yderligere information eller uforpligtende tilbud.

Logoutek-5Hvorfor vælge os? 

Når I samarbejder med TRYGT-FOR-HJERTET får I en anderledes, spændende og lærerig undervisning af vores erfarne og dygtige instruktører med stor klinisk erfaring.  Vi er en landsdækkende unik samarbejdspartner indenfor hjertekarsygdom og kan hjælpe jer med tiltag indenfor forebyggelse af hjertekarsygdom såvel som genoplivning ved hjertestop.

Vi følger altid retningslinjerne fra Det Europæiske Råd For Genoplivning.