DefiSign AED hjertestarter med udendørs DefiSign 200 skab

Logoutek-5Hvorfor denne hjertestarter? 

 • Markedets længste garanti
 • Robust hjertestarter
 • 10 års garanti
 • Billed og lyd instruktioner
 • Dansk, engelsk og tysk stemmestyring
 • Opvarmet udendørsskab med alarm og belysning

Original price was: 17,874.00 kr..Current price is: 14,950.00 kr.. inkl. moms. (11,960.00 kr. ekskl. moms)

Betalingsmetoder-2

Logoutek-5Behov for hjælp? 

Kontakt os på 93 85 54 53, chat eller via denne kontaktformular. Vores læger og ambulancereddere deler meget gerne ud af deres indgående viden om hjertestartere.

fanm-p

Logoutek-5Stadig i tvivl? 

Læs vores guide og test af hjertestartere skrevet af læge med ekspertise i hjertestop og genoplivning.

Beskrivelse

Med denne hjertestarterpakke – som er blandt vores mest sælgende – kan jeres hjertestarter installeres udenfor, så den er tilgængelig for alle; 24 timer i døgnet. Det anbefales af både Hjerteforeningen og Sundhedstyrrelsen da det øger sandsynligheden for at hjertestarteren kan være med til at redde liv. 

Læs mere om DefiSign hjertestarteren og DefiSign 200 skabet nedenfor.

Logoutek-5DefiSign AED hjertestarter 

DefiSign AED er en ny og hurtigtsælgende hjertestarter som produceres af den anerkendte producent Schiller. Hjertestarteren er særdeles prisvenlig samtidig med at den har markedets længste garanti på hele 10 år. Den opfylder alle krav og anbefalinger fra sundhedstyrelsen og hjerteforeningen.

DefiSign hjertestarteren er simpel og nem at anvende. Låget åbnes med et enkelt tryk og herefter går hjertestarteren øjeblikkeligt i gang med at give talte instruktioner. Disse instruktioner understøttes af billeder på hjertestarteren som ved hjælp af små LED-pærer angiver hvilket trin man er kommet til i behandlingen. Den guider dig derfor trin for trin. Desuden holder DefiSign hjertestarteren selv øje med holdbarheden på elektroderne og fortæller dig når det er tid til at udskifte dem. Den har høj modstandsdygtighed over for støv og vand og kan således sagtens hænge udendørs. 

Den grønne farve og illustrationerne på hjertestarteren modsvarer det Internationale skilt for hjertestartere, hvorfor folk fra hele verden vil kunne lokalisere netop denne hjertestarter. 

Logoutek-5DefiSign 200 udendørs hjertestarterskab med varme, alarm og lys 

Defisign 200 er et et fantastisk udendørs hjertestarterskab som passer til alle hjertestartermodeller. Skabet er robust og kombinerer holdbarhed med letvægt. Det betyder at skabet kan hænges på på en hvilken som helst væg. Skabet er lavet af kunststof og den fleksible låge af plycarbonat. Design 200 hjertestarterskabet har derudover temperaturregulator, alarm og belysning dag og nat. Kort sagt, Defisign 200 er et avanceret og robust udendørsskab som har alle de egenskaber et hjertestarterskab skal have. Grundet ventilationssystemet skal skabet tilsluttes elektricitet. Vi anbefaler at tilslutning af skabet bliver gjort af en certificeret elektriker

Logoutek-5Indhold af pakke med DefiSign hjertestarter og DefiSign skab 

Logoutek-5Hjertestarterens funktioner 

Logoutek-5Hjertestarterskabets funktioner 

Unikke features

DefiSign AED hjertestarter har flere features som gør den nem og hurtig at anvende

Logoutek-5Unikke egenskaber 

 • Pre-ladet-stødenergi som betyder at den korrekte stødenergi oplades i god tid inden stødet skal afgives. Det betyder at stødet kan afgives præcist når der er brug for det.
 • Simpelt og hurtigt kendetegner denne hjertestarter. Ved et enkelt tryk på en knap åbnes låget og hjertestarteren går automatisk i gang med at guide dig. Den giver klare og simple instruktioner som understøttes af billeder samt LED-pærer der lyser og viser hvilket trin du behandler. Den er meget brugervenlig.
 • Flere sprog da man ved at trykke på en knap kan skifte mellem Dansk, Norsk og Svensk. Når vi leverer hjertestarteren vil den altid starte med at tale Dansk. Stemmen er klar og tydelig og guider dig hele vejen igennem.
 • International genkendelighed idet designet af denne hjertestarter gør, at folk fra hele verden vil kunne genkende den som en   hjertestarter.

Logoutek-5Råd fra vores eksperter 

Vores hjertestarterekspert har udgivet lægevidenskabelige artikler i førende tidsskrift for genoplivning. Hans fokus har været betjening og brugervenlighed af hjertestartere. Her er hans tanker om DefiSign AED hjertestarter:

"DefiSign AED hjertestarter er en utrolig simpel og nem hjertestarter at anvende. Ved blot et enkelt tryk på en knappe er du i gang og hjertestarteren vil automatisk guide dig gennem processen med lyd og billeder, understøttet af LED-pærer så du altid ved hvilket trin du netop nu behandler. Som forsker i brug af hjertestartere ved jeg, at mange personer ofte har svært ved at anvende hjertestartere i det virkelige liv. Dette skyldes formentligt at det er en grænse overskridende og uvant situation at befinde sig i og man kan hurtigt blive meget stresset. Derfor er det vigtigt, at en hjertestarter er så simpel og intuitiv som muligt at anvende og det er netop denne DefiSign AED hjertestarter. Desuden har den markedets længste garanti på 10 år, et design der gør den let genkendelig og så er den støv og vand afvisende. På trods af dette er denne hjertestarter en af markedets billigste.”
TRYGT-FOR-HJERTET's
Hjertestarterekspert

Yderligere information

Product Brand

Product Availability

På Lager

MPN

DEFIAED+DE200US

Du kunne også være interesseret i...

 • Basis serviceaftale Hurtigt Overblik

Hos os...

Rådgivning fra eksperter

Højeste kompetence

Lave priser

Logoutek-5Vi kan skræddersy en pakke til jer 

Når I bestiller hjertestarter hos TRYGT-FOR-HJERTET får I en samarbejdspartner med unik ekspertise i hjertekarsygdom. Har I behov for hjertestarter kurser som gennemgår hvordan hjertestarteren betjenes, mere omfattende førstehjælpskurser eller serviceaftaler omkring hjertestartere kan vi altid hjælpe. Vi kan også hjælpe med høj kvalitets hjertetjek af jeres medarbejdere eller foredrag om forebyggelse af hjertekarsygdom af førende eksperter. Kontakt os gerne for yderligere information eller uforpligtende tilbud.

Logoutek-5Hvorfor vælge os? 

Når I samarbejder med TRYGT-FOR-HJERTET får I en anderledes, spændende og lærerig undervisning af vores erfarne og dygtige instruktører med stor klinisk erfaring.  Vi er en landsdækkende unik samarbejdspartner indenfor hjertekarsygdom og kan hjælpe jer med tiltag indenfor forebyggelse af hjertekarsygdom såvel som genoplivning ved hjertestop.

Vi følger altid retningslinjerne fra Det Europæiske Råd For Genoplivning.