Forside / Webshop / Pakketilbud

Logoutek-5Behov for hjælp? 

Kontakt os på 93 85 54 53, chat eller via denne kontaktformular. Vores læger og ambulancereddere deler meget gerne ud af deres indgående viden om hjertestartere.

Logoutek-5Læs mere 

Læs mere om hjertestartere og hjertestarterskabe i vores “ultimative guide” til hjertestartere. 

Logoutek-5Pakketilbud 

Pakketilbud inkluderer både hjertestarter og tilhørende skab. Med et udendørsskab kan hjertestarteren opsættes udenfor så den er tilgængelig for alle – 24 timer i døgnet. Det anbefales af både hjerteforeningen og sundhedsstyrelsen.

  • DefiSign AED Hjertestarter med indendørs hjertestarterskab Hurtigt Overblik
  • DefiSign AED hjertestarter med udendørs DefiSign 200 skab Hurtigt Overblik

logohvid-2Om  os

Højeste faglighed

Hos os undervises rådgives og vejledes I af læger eller ambulancereddere der arbejder med hjertekarsygdom og akutte patienter til dagligt. Det sikrer jer seriøsitet og kvalitet når I rådgives af os.

Unikke kompetencer

Vores eksperter har publiceret videnskabelige artikler og brug af hjertestartere. Vi er førende eksperter. Spørg os til råds.

Mulighed for serviceaftaler

Slip for bekymringer om batteri og elektroder med vores serviceaftaler.

Logoutek-5Udpluk af nye kunder 2019

Vi kan skræddersy en pakke til jer

Når I køber hjertestarter hos TRYGT-FOR-HJERTET får I en samarbejdspartner med unik ekspertise i hjertekarsygdom. Har I behov for hjertestarter kurser som gennemgår hvordan hjertestarteren betjenes, mere omfattende førstehjælpskurser eller serviceaftaler omkring hjertestartere kan vi altid hjælpe. Vi kan også hjælpe med høj kvalitets hjertetjek af jeres medarbejdere eller foredrag om forebyggelse af hjertekarsygdom af førende eksperter. Kontakt os gerne for yderligere information eller uforpligtende tilbud.

Hvorfor vælge TRYGT-FOR-HJERTET? 

Når I samarbejder med TRYGT-FOR-HJERTET får I en anderledes, spændende og lærerig undervisning af vores erfarne og dygtige instruktører med stor klinisk erfaring.  Vi er en landsdækkende unik samarbejdspartner indenfor hjertekarsygdom og kan hjælpe jer med tiltag indenfor forebyggelse af hjertekarsygdom såvel som genoplivning ved hjertestop.

Vi følger altid retningslinjerne fra Det Europæiske Råd For Genoplivning.